SAT-50200FTA yazılımını SAT-74000FTA-76000FTA-76500FTA modellerinede yükleyebilirsiniz yani 2 farklı menülerden tercihinizi yapabilirsiniz...
bunu deneyen varmı ben denemedim olmuyor yazılım almıyor cihaz
Printable View
SAT-50200FTA yazılımını SAT-74000FTA-76000FTA-76500FTA modellerinede yükleyebilirsiniz yani 2 farklı menülerden tercihinizi yapabilirsiniz...
bunu deneyen varmı ben denemedim olmuyor yazılım almıyor cihaz
Hocam bende bir şey sormak istiyorum:
bende 76500 var. bu cihazda animal plan ve discovery çıkıyor epg ye giriyorum yayın yapıyor ama şifreli diyor.
bu kanalları izleyebiliyormuyuz?
teşekkürler.
76500 FTA da türksat da animal plan ve discovey izleyebilirmiyiz.?
teşekkürler.
Goldmaster kullanıcısı olarak cevap vereyim
Malesef izleyemezsin.
hocam mademki bu kanalları izleyemiyoruz; o zaman boşuna versiyon yükseltiyoruz.
tps arıyoruz, güncel *** arıyoruz, emu aktif kodu arıyoruz, nagravasyon...
bir sürü hikaye
Eğer şifreli kanallara girip bir şeyler yazıp şifresini kıramıyorsak , neden bunları arıyoruz.
ben 3 aydır her gün uğraşıyorum yok versiyon yükselt , yok hazır *** gir, olmadı emu aktifet , daha olmadı Nagravasyona birşeyler gir......
Ben boşunamı uğraşıyorum?
hocam beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
"Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery" gibi yerli platformları ve kanalları kapsayan,
bunlarla ilgili "kart paylaşım (card sharing), ***, şifre" içerikli her türlü yazışma yasaktır.
Uydu yayınları ile ilgili forumlarda yerli yayınlarla ilgili bu ilkelere uymak zorunluluğu var.
Dikkat edersen yurt dışında yayın yapan sitelerle ilgili yazılım, *** vs verilmekte.
Bu ilkeler doğrultusunda yayın sorunlarımızı çözebiliyoruz.
senin sorunun yasak olduğunu sanmıyorum. sen bu yayınlarla ilgili bir bilgi istemişsin.
senide uyarmışlar zaten.
Uydu yayınlarını araştırırsan senin bahsettiğin kanalların başka uydularda yazılım atılarak izlendiğini görürsün. Hotbird uydusunda polsat paketinde olduğu gibi.
Arkadaşlar
bende Goldmaster SAT 40400 model var
güncelleme için götürdüm bu güncellenmez dediler
halbuki alırken güncellenir demişlerdi
bilgi verirseniz sevinirim
Kusura bakmayın abiler.
o zaman benim problemimi çözen biri yokmu?
yazılım veya manuel girmek gibi .
teşekkürler.