9070 e uyar mı bunlar
Printable View
9070 e uyar mı bunlar
Teşekkürler.
Hiç bi bilgi yok bi an ansızın gelebilir..Alıntı:
Siz sunny cihazı kaoana çeviriyorsunuz,modülle bi işiniz yok..Dönüşüm yazılımları iki türlüdür..Ci ve fta sizin cihaz ci olduğu için o dönüşüm yazılımını kullanın.. Anlatım dosyanın içinde mevcuttur...Alıntı:
Hayır hata vermez...Alıntı:
Cihazın sistem bilgilerini yazarsanız yardımcı olabiliriz..Alıntı:
Dönüşüm yazılımı gerekiyor...Alıntı:
Uyar ama önce dönüşüm yapmalısınız..
sağol kardeşim birde hem cı serisi hemde fta serisi dönüşüp yazılımına nerden ulaşabiliriz.
elimizde kaondan sunny dönüş yazılımı var sanırım bu değil şimdi lazım olan sunny den kaona dönüş yazılımı olmalı değilmi.
iyide üstatlar diğer sitelerde niye bu yazılımlar yok anlamadım
Üstadım bu forum Kaonda ilklerin yaşandığı bi forumdur bunu herkes kabul etmiştir..Alıntı:
KaonTeam olduğu zaman irdetofunla günler her yazılım ilk buradan çıkardı..
Ve sizde görüyorsunuz iranlı, azerbaycanlı kardeşlerimiz kendi forumlarındaymış gibi burada yazılım yayınlarlar..biz bundan gurur duyuyoruz..
Gelelim diğer forumlarda olmaması konusuna belkide bizi kopyalamaktan vazgeçmişlerdir.. Zaten suretler aslını yaşatmak için vardır.. Sağlıcakla kalın.. :)
supersat foruma sonsuz teşekkürler artık benimde devamlı kullanacağım elimden gelen yardımları sunacağım yer burası önceden başka bir forum sitesi kullanıyordum ama doğruları yazdığım ve gerçekleri söylediğim için beni sitelerinden attılar genede allah razı olsun sitelerinden çok yararlandım ama benim sitem artık burası EN BÜYÜK SUPERSATFORUM başkasını tanımam