burada arkadaşım premierde polsat izleniyor ispatı için forumda verdiğim son yazılımı yükleyin izleyin şifresiz polsat 2 değil tüm seriAlıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
burada arkadaşım premierde polsat izleniyor ispatı için forumda verdiğim son yazılımı yükleyin izleyin şifresiz polsat 2 değil tüm seriAlıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
ya burasu premier bölümü degil :) kaon bölümü yada ben başka forumda falanmıyım iyi bakın bölümlere biz sunnylerden bahsediyoruz ala ala
arkadaslar bu polsat yazılımları hala koreden gelmedımı bu konu hakında bılgı verırsen sevınırım saygılar
Arkadaşım polsatları bu konu başlığı altından takip edeceğiz başka yerde konu açmayın.Alıntı:
haltinbasak Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar yazılım falan yapmayın gerek yok artık resmen dosya diye millet ağlıyor kimseden tık yok. ben yazılım falan istemiyorum. sürekli ilklerin forumu olan bu forumda biz bir aile gibiyiz ama kırıldım.
Neden kırıldınız? Bizde çok ugrastık bir iş olmayınca olmuyor malesef..:( :( Yok çok donma varmış falan filan gibi laflarla diger forumdaki arkadaşlar malesef bunu laf olsun diye söyluyorlar.hani exalans izliyordu çok rahattı nerede yazılımlar kaç gün geçti tık yok ..Yazılımları koreden beklemekten başka çare yok gibi şimdilik:( :( Eger bir yazılım olacak olsaydı 1 haftadır olurdu:angry8:Alıntı:
aligirgin@ttnet Nickli Üyeden Alıntı
Nice adı duyulmayan markalara polsat yazılımlar verilmişken 7 yıl-ömürboyu garanti vaadiyle cihazlarını satan firmalar nerede....sadece tüketiciyi oyalama taktiği bu.
sevgili arkadaslar polsatlar cok saygı duydugum bir medenetör arkadasım 13 03 2006 pazartesiden sonra böyük ittimalle verilecek dedi birazcık sabır sevgili arkadaslar tüm üstatlara saygılar:computer:
katılıyorum yazılımlar kore destekli olacakAlıntı:
draculu45 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar biraz daha bekleyim bakalım o kadar zaman polsat izlemidk biraz daha izlemeyelim... üstadların elbet bildiği vardır. 15 mart'a ne kadarki