ahmet cakar doğru söylüyor fakat sonucun ne olacağını tahmin edemiyor fenerbahçe düşmanlığı bu kadar olur fenerbahçe final oynayacak hiç merak etmeyin sayın fenerbahçeli arkasdaşlarım hepinize saygılar
Printable View
ahmet cakar doğru söylüyor fakat sonucun ne olacağını tahmin edemiyor fenerbahçe düşmanlığı bu kadar olur fenerbahçe final oynayacak hiç merak etmeyin sayın fenerbahçeli arkasdaşlarım hepinize saygılar
Sayın Ahmet Kaçar futobola ilişkin söylemlerinle gündemde kalıyor, tebrikler.... Ama bundan sonra erkek gibi sözününü tutarsa giydiği bikiniyle gündemde kalır ve ünlü modacıların bikini defilesine çıkar ününe ün katar. Bu arada Ahmet Çakar gibi düşünen diyar65 arkadaşımıza da bikini yakışır sanırım.
arkadaşlar lütfen konu ahmet çakar digeer üye arkadaşlar hakkında tartışma yaratacak yorumlar yapmayalım konu hakkında görüşlerinizi paylaşım ama burda diger üyeleri rencide edecek tartışmalara girmeyelim saygılar...
ben maçda şunu gördüm savaşan bir fener ve kız gibi kendini yere atan sevilla haksızmıyım
işde fener bu
Görücez bakalım laf nerden çıkıyor!!!Aslında Ahmet Çakar bikini giyse bile ben bakmam yaww..Düşünemiyorum bile o manzarayı..
ya insanların ağzından böyle boş şeyler cıkıyor heleki =FENERBAHÇE olursa R.carlosunda ücretini birileri vereceğiz demişti FENERe gelsinde diye buda yapamaz o kadar delikanlı bir adam olduğunu sanmıyoırum diğerleri gibiAlıntı:
tşklr paylaşım için :8[1]: :8[1]: :8[1]: masada oynatırız dansöz kıyafeti giysinde :clap2:: :clap2::
Büyük lokma ye,büyük söz söyleme.
"Fener elesin, bikini giyerim!"Usta yorumcu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Sevilla'yı eleme şansını işte böyle değerlendirdi.
05.03.2008 00:04 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Sivri diliyle tanınan futbol yorumcusu Ahmet Çakar, yine ilginç değerlendirmeler yaptı.
Yorumcusu olduğu özel bir televizyon programında Sevilla-Fenerbahçe maçını değerlendiren Ahmet Çakar, iddialı açıklamalarıyla herkesi şaşkına çevirdi.
Çakar, sarı-lacivertli takımın turu geçmesinin çok zor olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe turu geçsin bikini giyeceğim'' dedi.
Daha sonra yanlış anlaşılmak istemediğini vurgulayan usta yorumcu, "Sözlerim espiriden ibaretti. Fenerbahçe ilk yarıda 3 gol yer, ikinci yarıyı bilemem. Ama futbol bu. Adama değil bikini, jartiyer bile giydirir" diye konuştu.