ben fenerbahçeme güveniyorum bir önceki turdada işimizin zor olduğu söyleniyordu şimdi yine aynı teraneler şanslar eşit maç 0-0 başlıyor..haydi fenerim dök bizi sokaklara sana güveniyoruz.
Printable View
ben fenerbahçeme güveniyorum bir önceki turdada işimizin zor olduğu söyleniyordu şimdi yine aynı teraneler şanslar eşit maç 0-0 başlıyor..haydi fenerim dök bizi sokaklara sana güveniyoruz.
ah be fenerim ahhhh
neyse hayırlı olsun tüm ül***e
selametle
bır zamanlar nasıl gs ıle bjk yendıyse fenerımızde yenemez dıye bır kaydı yok.encok su anelkayı mors etsek baska hıcbırsey ıstemem.saygılar.yolun acık olsun kanaryam.
KURADAN INGILTERE PRIMIERE LIGINDEN CHELSE CIKMISTIR.ANELKANIN COK ISTEDIGI ESLEME BU:SIZCE IYI BIR ESLESME OLDUMU?ILK MAC KADIKOY SUKRU SARAC OGLUNDA(TURK CEHENNEMI)'NDE;AVRUPANIN KRALI FENERIMIZ ILK MACINI BU BUYUK TARAFTAR DESTEGIYLE ALACAKTIR.BEN BUNA INANIYORUM.SIZLERDE INANIYORMUSUNUZ..!:45:
biz her takımımıza inanırız ama ne durumda nelere karşı çeyrek finale çıktığımızı bilmek gerekir. eğer futbolcularımız inanırsa ve zico tuaf bir şeyler yapmazsa bence yarı finale çıkarız.
hocam katılıyorum.ama zıco nun duru futbolcularının gozune bakarak bıseylerı anlatması sankı i.tatlıses gıbı orkestra ıle gozuyle bıseyler anlatıyor.inanmak onemlı bence.
Konular birleştirildi...
Edu ve Lugano nasıl Kanoute ve Fabiano yu kilitlediyse Anelka ,Drogba ve Shewchenko yu da oynattırmayacaklar.
Ben sevilla yı eledikten sonra Fenerbahçe den çok ümitlendim.İnşallah hayal kırıklığına ugramayız.
EDU Konya Maçından sonra CHELSEA ile ilgili;
Rakip takım da Drogba, Shevchenko, Anelka gibi çok tehlikeli oyuncular var. Bu oyuncular en ufak hatayı gole çevirebilir. Bu oyuncuları NÖTRLERSEK başarı gelir" diye konuştu.