Kezmanın vurdugu top çankayadaki atakuleye çarpmışAlıntı:
Geçen hafta 90+5 de alınan puan malesef bu maçda 90+ 4 de gittiAlıntı:
Yinede kimse üzülmesin fenerbahçe şampiyon olacak.
Printable View
Kezmanın vurdugu top çankayadaki atakuleye çarpmışAlıntı:
Geçen hafta 90+5 de alınan puan malesef bu maçda 90+ 4 de gittiAlıntı:
Yinede kimse üzülmesin fenerbahçe şampiyon olacak.
canlari sagolsun gs yi evinde yeneriz sampiyon oluruz,yorumlarimizda fenerbahceye kimse kendini nimetten saymasin
semih semih diyenler, varmis zikonun bir bildigi...daha onceden daumda ilk 11 de oynatmisti ama bugunku gibi olmustu..semih sonradan oyuna girip oynucak bir oyuncu...adam hirs yapiyor oynuyor
işte şimdi mükemmel oldu. tebrikler ankaraspor :)
daha öncede dediğim gibi. şampiyonu ali sami yendeki derbi maçta göreceğiz. Hakeden kazansın.
futbol cidiyetsizlik afetmez adam eleğini asmış gideceği belli
ama penaltı kulandiriyorsun kaçırsa umrundamı bir ara bizde mahalle arasında gazozuna penaltı kulanıyorduk daha saygılı vuruyorduk topa koca bir fenerbahçade oynuyon
topu sıtadın dışına vuruyon nasıl oluyor ben anlayamıyorum
Yeter Artık ZİCO,bu sene futbol oynadıgımız maclar bir elin bes parmagını gecmez,ne bu yaaaa,Şampiyonluğa mı oynuyoruz yoksa küme düsmemeyi,tam bir rezillik.
penaltıdan bir kaç dakika önce alex asıst yaptı kejmana kaleciyle karşı karşıya
topu kontrol etse 100%100 gol olacak hemde yumuşak bir top adam onu bile atamıyor
bir dk sora penaltı kullandırıyon bu fenerin dibine bomba koymaktan başka bir şey
değil birşey daha moldonado 3 maçtır oynuyor fener %30 prangalı oynamaya
başladı selçuk ikitane moldi eder ama oda yabancı ziko oynatmazmı
tek seçenek var ziko sezon bitmeden giderse şampiyon oluruz yoksa
çok zor
sağlık olsun kendinizi yormayın bu takım üç gün önce sezonun en zor maçını oynadı. söylediklerimi buraya not alın daha galatasarayla oynanmamış maçımız var.ve bu maçı alıp sezonu şampiyon kapatacak fenerbahçe tüm kalbimle inanıyorum.
Bir de çıkıp utanmadan yabancı sınırı kalksın diyor,zaten kaleci hariç 2 türk oyuncu var.Öte yandan galatasaray teknik dirrektörsüz yabancısız isi götürüyor,neden?çünkü adamlarda ruh var.Wederson-Kezman-Deivid-ZİCO gitmeli,Bize Golcü ve Futbol oynatabilecek bir teknik direktör lazım,Bu arada Galatasaraylılara sesleniyorum,tebrikler yine şampiyonsunuz