12,01,a5 cevirebilirsin buna yazılım hala devam etmekte saygılar
Printable View
9040cıxz modellere yazılım yokmu
aekadaşlar adam yazmış atm103 diye sizler atm 113 ler kullanıyorsunuz yazılımların altın neyle yüklenecekse veriyorlar yada yazıyorlar lütfen
Sunny At9040 ve at10030cıx Serİsi Tps Auto Yazilimlari 28 04 2008
Yazılımları Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile yükleyiniz,cihazda başka bi yazılım varsa önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yükleyin..Yazılımda şebeke arama aktifdir,arama yaparak kanalları alabilirsiniz veyahut forumdan kanal listesi indirip Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. makinanızı atabilirsiniz..
Yazılımı yükledikten sonra Cihazı arka anahtardan kapatıp açın,sonra Menu+Sistem Kurma+Komple Reset yaparak yazılımı resetleyin..Bu işlemi uyguladıktan sonra sarı+mavi+yeşil+menu ' ye basarak emu tablosunu açın daha sonra load default işlemini gerçekleştirin bu adımları yaptıktan sonra sistem kurmadan kanal kilidini kaldırabilirsiniz..
Kanal Listesi yükleme resimli anlatım için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kanal listesi sorununu çözdükten sonra Tps au izlemek için; Sistem kurulumundan Gmt : 0 olarak seçin, Ushuia Tv yi açın ve 15 sn. kadar bekletin,Yayın gelmezse cihazı fişten çekip tekrar deneyin..
Soru ve sorunlarınız için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazabilirsiniz..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Eyvallah eline sağlık SNOPY@..
Konular birleştirilmiştir..
güzel ama benim 1030 uymuyorr
teşekkürler habib kardeş eline sağlık
TeŞekkÜrler
selam ustalar.benim cihazım 16.00.A1 uygun yazılım hangisini atabilirim.? yardımcı olursanız sevinirim.iyi çalışmalar