oyle veya boyle sergen iyi veya kotu alex bu ligin en iyi yabanci oyuncusu.adam geldiginden beri gol atiyor asist yapiyor ..lincholn ne yapmis yavvv.alex bu sene uefa nin mansetlerini suslerken lincholn kendini yere atmakla ugrasiyordu .zaten alex iyi olmasaydi hep yeni gelen oyuncular onla kiyaslanmazdi..
alex 1 numara:common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001:
27-04-2008, 03:10
zabataygatör
Derbi canavarı
Brezilyalı teknik adam yönetimindeki sarı-lacivertliler ezeli rakipleriyle yaptığı 7 lig maçında 6 galibiyet 1 beraberlik aldı.
LİGDE YENİLMİYOR
Teknik direktör Zico yönetimindeki F.Bahçe, ezeli rakiplerine kök söktürüyor. Zico'lu F.Bahçe, Beşiktaş ve G.Saray ile şu ana kadar yaptığı 7 lig maçından 6'sını kazanırken, 1'inde berabere kaldı, henüz yenilgi tatmadı. Sarı-lacivertliler bu derbilerde 11 gol atarken, kalesinde 4 gol
gördü.
KUPADA ŞANSSIZ
F.Bahçe; Zico yönetiminde Beşiktaş ile yaptığı 4 lig maçından 3'ünü kazanıp, 1'inde berabere kalırken, G.Saray'ı ise üç maçta da mağlup etmeyi başardı. Türkiye'de ikinci sezonunu geçiren Zico, F.Bahçe'nin başında çıktığı 12 derbi maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik, 2 kez de mağlubiyet aldı.
27-04-2008, 15:02
sarıkanarya_41
Alıntı:
ibalaban Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yani nasıl olduysa bir uefa kupası aldınız. Başkanımızın dediği gibi "Tekrarlanmayan bir şey tesadüftür." O kupayı da almasaydı Fenerbahçenin bu başarıları karşısında çok kişi inşaatlardan ve köprülerden atlayıp intihar ederdi. Sizin Fenerbahçenin Şampiyonlar liginden elenmesine dua edin. Kupanızı sıkı tutun.Bu parasızlıkta takımı satın alabilirler. tabiki kupanız da gider. Bir rus falan alsa neyse bir de Fenerbahçeli alırsa vay ki vay vay....
ortamı germeye gerek yok!be hocam.herkes kendı takımının basarıyla bagımsızca ovunecekler tabı.ama espırılı laf atmalar da bu ısın sakası,rengı.bızım taraftarlıgımız;rakıbımızı ıncıtıcı,borclu olmalarından dolayı,kucuk dusuruculu olmak,degıl;saygı duymaktır.unutmayalım kı gercekler ortada herkes herseyın farkında dır.fenerbahcelıyım ama galatasarayda zamanında tarıh yazıp bızlerı sokaklara dokmustur.bır kac edepsız chelsea ya destek verdı dıye gs lı lerın hepsını holıgan vs.gıbı tanımlamalarla orneklendıremeyız.saygı ve sevgılerımle.spor,dostluk,kardeslık;cercevesı ıcınde daha guzel,***ıf verıcı ınanın...:45:
27-04-2008, 15:07
sarıkanarya_41
ruslar nıye alsın kı bunu kım ıster.oyle bırsey olsa aynı saffet sancaklı gıbı bır futbol adamının almasını tasvıp ederım.artık ulkemızın degerlerını yabancılara yar etme edılme mevzuularına paydos.yasıyorsak sadece saglıklı beslendıgımız ıcın degıl.bu vatan topraklar ıcın sehıt dusenlerın,gazı olanların,nenelerımızın omuzlarında top,tufek,mermı tasımaları sayesınde yasıyoruz.sımdıkı cagımızda teknolojık basarılar vardır.
02-05-2008, 13:30
TEKNİSYEN101
Sergen kadro dışı!
Sergen kadro dışı!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'da tecrübeli futbolcu Sergen Yalçın, Bank Asya 1. Lig'in 33. haftasında Karşıyaka ile deplasmanda oynanacak maç öncesi kadro dışı bırakıldı.
Bank Asya 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un kulüp başkanı Nebi Hatipoğlu, 13 yıldır Süper Lig'e en çok yaklaştıkları bu günlerde Eskişehirspor camiası olarak ligin son iki haftasındaki gelişmelerden endişe duyduklarını bildirdi ve Sergen Yalçın konusuna açıklık getirdi!
Hatipoğlu, yaptığı açıklamada, yönetimin ortak aldığı kararla Sergen Yalçın'ın kadro dışı bırakıldığını belirterek, Sergen'in hafta sonu oynanacak Karşıyaka maçı kadrosundan çıkarıldığını kaydetti.
Sergen'in kenti terk etmesinin söz konusu olmadığını anlatan Hatipoğlu, ''Sergen Yalçın bizim futbolcumuz. Sergen'in durumunu Karşıyaka maçının ardından değerlendireceğiz.''
Hatipoğlu daha sonra yazılı açıklamasında ise haftanın değerlendirmesini yaptı ve Sergen konusunda bir açıklamada daha bulundu!
Başkan Hatipoğlu yazısında, Sergen Yalçın'ın son iki haftaya girdikleri bu kritik dönemde disiplinsiz davranışlarından ötürü Karşıyaka maç kadrosuna alınmadığına değinerek, şunları kaydetti:
''Sergen Yalçın kadro dışı bırakılmıştır. Basında Sergen'in sözleşmesini tek taraflı fesh ettiği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Ayrıca bugün itibariyle futbolcularımızın Eskişehirspor Kulübünden hiçbir alacağı yoktur.''
Hatioplu diğer değerlendirmelerinde ise, bu haftanın çok kritik olduğunu ve Eskişehirspor'u yakından ilgilendiren, ligin kaderini değiştirecek maçların oynanacağını belirterek, bunlardan birinin Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Antalyaspor maçı olduğunu kaydetti.
Bu iki takımın da belediye takımı olması ve gelen duyumların kendilerini endişeye sevk ettiğini ifade eden Hatipoğlu, şöyle devam etti:
''Gaziantep Büyükşehir Belediyespor başında Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük hocalardan biri vardır ve çok iyi oyunculardan kuruludur. 12 haftada evlerinde sadece 1 maç mağlup olmuşlardır. Temiz bir geçmişe sahip olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübünün teknik kadro ve futbolcularının bu mücadelede hiçbir şaibeye imkan vermeyecek şekilde hareket edeceklerinden hiçbir şüphemiz yoktur.''
Hatipoğlu, bunun dışında hakemlerle ilgili endişeler yaşadıklarını belirterek, şöyle dedi:
''Son Kocaelispor maçında skor 0-0 iken Kocaelispor'dan bir futbolcunun topu elle kesmesini hakem görmezlikten gelmiştir. Böylelikle 3 puanımız çalınmıştır. Eğer o penaltı verilseydi Eskişehirspor belki de Süper Lig'i garantilemiş olacaktı. 13 yıldır Süper Lig'e en çok yaklaştığımız bu günlerde Eskişehirspor camiası olarak ligin son iki haftasındaki gelişmelerden endişe duymaktayız. Son iki haftada camia olarak tüm gelişmeleri yakından takip edeceğimizi ve haklı tepkilerimizi en sert şekilde ortaya koyacağımızı tüm futbol kamuoyuna bildiririz.''
02-05-2008, 14:03
MUTAF
çok bilmişide gördük. kadro dışı olmuş :)
02-05-2008, 15:52
f47xfenerli
Alıntı:
BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı
çok bilmişide gördük. kadro dışı olmuş :)
kadro dışı kalması fikirlerini söylemeye engelim basri olayı karıştırıyonuz biraz doğru da söyliyor herşey ortada şimdi hacimi alex mi desen kimes alex diyebilirmi diyemez bu da aynı
02-05-2008, 16:07
f47xfenerli
''Şimdikiler de Sergen gibi olsa''
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Sergen Yalçın'ın futbolu bırakmasını değerlendirdi. "Kızmıştır, bırakmaz" diyen Engin, imkanı olsa Onu tekrar Beşiktaş'a alacağını kaydetti! Övgüler yağdırdığı oyuncuyu şimdiki futbolcularla da kıyaslayan Engin, F.Bahçe maçında gözlerinin Sergen'i aradığını itiraf etti
Lig Tv'de yayınlanan Futbol Gündemi programında Sergen'in futbolu bırakacağının açıklanmasının ardından canlı yayına telefonla bağlanan Sinan Engin, Sergen'in bu kararında cayacağını söyledi ve imkanı olsa O'nu Beşiktaş'a alacağını kaydetti.
Engin, eski futbolcusunu övgü yağmuruna tutarken, "Başka Sergen gelmez" dedi.
Engin'in açıklamaları;
“Sergen böyle bir karar verdiyse çok kızmış demektir. Sergen çok özel bir futbolcu. Sergen , ‘Kullanılmıştır’ diye düşünmek bence çok yanlış. Sergen saf bir çocuk. Sergen kimseye müdahale etmeyen, içi dışı bir, bir yöneticisi yormayan bir oyuncu. Gerçi bizi de yordu ama Sergen gibi futbolcu da yorsun! Keşke şimdikiler de Sergen gibi oynasın da yorsun.”
“Sergen’i özlüyoruz tabii. Geçen gün Ali Kalaylıoğlu’na Fenerbahçe maçında söyledim. Sergen şimdi burada olsaydı inanılmaz işler yapardı. Ben elimde imkanım olsa yine onu Beşiktaş’a alırım. Ama futbol oynaması için değil, yanımda otursun yeter. Ben onu insan olarak da çok seviyorum. Arada sırada oynar tek başına birkaç maça imza atar, asist yapar. Çoğu transferde de daha fazla iş yapar.”
“Hangi, takımda oynarsa oynasın Sergen’i tanımak ve iyi değerlendirmek lazım. Biz bunu daha önce Yıldırım başkanla yaptık. Aldık ve takımın şampiyonluğunda büyük rol oynadı. Hatta o zaman sakattı ve bize çok tepki gösterdiler. Ama om zaman Beşiktaş’ın kritik maçlarına attığı gollerle geride kaldığımız bir dönemde 100. yıl şampiyonluğunda biz de varız dedik.”
“Lucescu bazen şikayet gelirdi. Ama ben Sergen’e sorduğumda ‘Abi bana bir şey söylemiyor, benden çok memnun olduğunu söylüyor’ derdi. Yani ona bir şey söylemeye Lucescu bile çekinirdi. Biz hocayla Sergen’i çok iyi kullandık. Keşke bir kez daha oynasa da seyretsek.”
“Biz İngiltere’de Chelsea’yi yendik ve daha sonra Elazığ’da maça gittik, Sergen’e taş atıyorlar, küfür ediyorlardı. Ben de daha bu çocuk 2-3 gün önce Chelsea’ye 2 gol attı dedim. Yani başka Sergen yok. Bir daha da gelmez. İmkanım gücüm olsa tekrar Beşiktaş’a alırım. Ama şimdi beni biraz aşar gibi görünüyor bu mesele.”
“Şimdi 20 dakika falan oynar diyorlar, ama bence öyle değil. Fizik gücü çok iyi Sergen’in. Ama onun yaşadığı hayatı başka futbolcu yaşasa imkanı yok oynamayaz. Kampta gece 12’ye kadar uymazdı. Sergen gerçekten gerekenleri yapmış olsa çok daha üst düzey bir futbolcu olurdu. Sergen’in önemli olan dış hayatını kabul ettirmek. Ama basımız bunu çok yazıp çiziyor. Şimdi alırız 50 türlü eleştiri yaparlar. Ama ben Sergen’in futbolu bırakacağını düşünmüyorum. Cazip bir teklif gelirse vazgeçer. Sinirlenmiştir ve böyle bir karar vermiştir.”
“Ben imkanım olsa alırım dedim. Ama bunu yapmak kolay değil. Şimdi izlediğim Sergen golleri, bana koştuğu o anlar bizi mutlu eden goller. Bütün şampiyonluk maçlarında icraatı var. Bu kadar çok icraatlı bir futbolcu yok. 5 kırmızı kartlı maçta Sergen oynasa öyle bitmezdi. Liderlik vasfı olan bir isim çünkü . Takımın kaptanına futbol olarak da saygı duymak lazım. İyi futbolcuysan seni herkes sayar. Sergen yine bu sene oynar. Sergen’in varlığını yanında hissetmek bile o takımın büyük transfer yaptığını düşündürür.
İnallah Sergen bu kararından cayar!”
02-05-2008, 18:12
zekı62
Alıntı:
sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı
yalnız tek sorun besıktas ın bu adamı nıye yolladıgıdır.jubılesını orada yapabılırdı..ayrıca cımbom la bjk cogu futbolcularına jubıle yapmadan sag sola atıyorlar. yazık kı ne yazık adamlar bank asya lıgını renklendırdıler.
"TOPU İĞNE DELİĞİNDEN GEÇİRİRİM."
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qICxR4K0N5c[/YOUTUBE]