ALLAHU Ekber gercektende ibret alıncak göruntüler okadar büyükki rabbimiz ne yere nede gök yüzüne sığıyor
Printable View
ALLAHU Ekber gercektende ibret alıncak göruntüler okadar büyükki rabbimiz ne yere nede gök yüzüne sığıyor
Thanks for all yur help:nod:
ibretle izleyin.....
heee heee heee bende inadim yaww:)
gerçekten ilginç bir görüntüydü. sahte olma ihtimali düşük bir görüntü bence...
Ben görüntünün sahte olmasına imkan vermiyorum degişik bir gün ve degişik bir görüntü hatta o sırada yıldırım düşer gibi bir olayda var.
ewet allah gercekten buyuk
ama ispatlamak icin boyle sacma seylere gerek var mi
inanin yeter sacmalamaya gerek yok
dinime ve allahıma tabi inanıyorum,olabilir ama kendi gözlerimle görmeden şu devirde hiç bir şeye inanmıyorum.özellikle böyle şeylerin din çerçevesi içinde çok fazla abartıldığını hatta çoğunun uydurulduğunuda çok iyi biliyorum.bu yüzden kendim görmeden kendim şahit olmadan hiç bir dini içerikli siteye,gazeteye mecmuaya yazıya güvenmem.Kaldı ki son günlerde bazı dini arkadaşlarımız kalkmış KİPA adlı marketi kötülemiş.ismin açılımı kendilerine göre kilise ve papaz kelimelerinin kısaltmasıymış.ne hikmetse nerden biliyorlarsa yada ne diye adamların ekmeğiyle oynamaya çalışıyorlarsa anlamadım gitti.gelinde şimdi böyle her duyduğunuz dini yorumlara inanın...
Kipa'yı kilise papazmı yapmışlar:8[1]: :puah: :8[1]:Benim bildiğim anlamı Kitle-İletişim-Pazarlamadır
tamamen oynn mış görüntüler,Allah celle celahü nün bu şekilde görüntü yapmaya ihjtiyacı yokki kainattaki her şey onu anlatmıyor mu zaten anlayana,her gün güneşin batması gece olmasıve bunun milyarlarca yıldan beri hiç şaşmadn devam etmesi bile Rabbimin büyüklüğpünü anlşatmak için yeterli oln milyalarca olaydan bir tanesidir,böyle uydurma şeylere inan mayın,haşa rabbim bunları yapamaacağından değil bu şeylere gerek olmadığından.Rabbim herkesi hayırlısı ile doğru yola ulastırsın.
Aşağıdaki metin tamamen alıntıdır.
İnternet Yalanları
İnternetten gelen her türlü maile ve bilgiye temkinli yaklaşırım.
Çünkü piyasada bir takım "internet manyakları" var!
Yalan yanlış bilgi göndermeyi, eline geçen yanlış bilgiyi herkese ulaştırmayı, gazetecileri yanıltmayı marifet sayıyor bunlar.
Alain Delon’un İstanbul Festivali’ne gelmediği günlerde gazeteci Arda Uskan’dan bir mail aldım.
Çok güzel anektodlar vardı, 70’lerde Türk gazetecilere verdiği ilginç demeçlerden bahsediyordu.
Hani balıklama atlanacak türden bir yazı konusu.
Altında Uskan’ın imzası var, mail adresi onun adına kayıtlı...
"Bu bilgileri neden kendi yazmasın" diye şüphelendim ve kullanmadım.
Bir hafta sonra tesadüfen Arda abiyi görüp durumu anlattım.
"Oğlum o bilgiler ben de olsa sana gönderir miyim, kendim yazarım" dedi, gülüştük.
Bu maili şüphelenmeyip kullansam belli ki bir işgüzarın kurbanı olacaktım.
* * *
Geçenlerde Can Dündar da yazdı... Bir süredir mail kutumuza Ege’de çocukların mafya tarafından kaçırıldığı ve böbreklerinin çalındığı mailleri geliyor.
Can Dündar durumu soruşturdu ve maillerde verilen bilgilerin tamamen palavra olduğunu köşesinde yazdı.
Böylece bu maillerin de hayal dünyasında yaşayanlar tarafından gönderildiği ortaya çıktı.
Bu hafta da Bikkini Island adlı bir mail dolanıyor ortada.
Power point bir sunum dosyasında hazırlanan maildeki bilgiye göre, Çubuklu’da pazartesi günü bir plaj açılacak.
Palmiyeler var, Akdeniz sahillerinden özel olarak kum getirilmiş, dekorasyon harika, Miami’yi aratmayacak kadar muhteşem görüntüler.
Ama ne bir adres, ne bir telefon numarası...
Bugüne kadar açılışla ilgili davetiye ya da bilgi alan bir tek gazeteciye de rastlamadım.
Yani görünen o ki, Bikkini diye hayali bir mekandan bahsediliyor.
* * *
Dün Akşam’da Burhan Ayeri’nin köşesinde Yılmaz Erdoğan’ın mailini görünce geldi aklıma bu internet yalanları.
Ayeri’nin köşesinde yer verdiği maile göre Yılmaz Erdoğan, Mehmet Ali Erbil için "TV canlısı" diyor.
Sonra da ekliyor:
"Zihinsel engelli güzel ve temiz ülkem insanlarının etiyle beslenmeye doymuyorlar. Onların cinsel organını bile kullanmaktan yüzü dahi kızarmayan, reyting adı altında servetlerine para üstüne para katanlar var. Bunların komedi adı altında cahil halka dayattıkları ve öğrettikleri bu Sünepe Ti’vi şımarıklığını tartışmaya açmanız ricası ile"...
Bana kalırsa bu sözleri Yılmaz Erdoğan’ın söylemesine zerre ihtimal yok!
Bu tür polemik konularında kameralara ve gazetelere bile uzun süredir konuşmaktan kaçınan Yılmaz Erdoğan’ın, Burhan Ayeri’ye böyle bir mail attığına hiç inanmıyorum.
Zaten BKM’ye de sordum, "Konunun Yılmaz’la hiç alakası yok" dediler. Yani Burhan abi, internetten gelen yalan maillerin son kurbanı oldu!..
Kaynak : Hürriyet Kelebek- Cengiz Semercioğlu