sadece tıraş diyorum fasa fiso
Printable View
sadece tıraş diyorum fasa fiso
Bu foto çıkalı çok uzun zaman oldu araştırdım %100 photoshop çıktı asla inanmayın. Ilk yabancı bi sitede çıkmış evrim teorisi üzerine sonrada fotoshop olduğu çıkmış zaten yani uydurma bi resim :)
Mesaj verileli bir seneyi geçmiş acaba bunlar Üredilermi,bilen varsa yazsın çok merak ediyim?
gaybı allah bilir.bunlar.tellal yapıyor
haberi internete salan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sayfası.
söz konusu sayfaya giderek içeriğine göz atabilirsiniz.
diğer taraftan söz konusu olayın esasını aşağıdaki siteden inceleyebilirsiniz; (olayın Tanajible bir alakası yok, amerikan menşeili)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Tanajib hakında googlede bişe bulamayanlar buraya bakabilirler.herhalde farklı bir googleye baktınız:=D
Tanajib nerde önce onu beliriliyelim.Bizim köyün arkasındaki plaja denir.İkincisi dikkat ederseniz timsah adam değil resim, adamdan timsah.Bunun gibi dolu bizim köyde
timsah uykusuna yatıp onun bunun bostanına giren adamlar bunlar.:yahoo::yahoo:
Ras at Tanajib, Ash Sharqiyah, Saudi Arabia diye biliyorum
ustam aslında hiç tartışmaya gerek yok böyle garip ve tuhaf insanlar olacakta dünya basını ve medya ayağa kalkmayacak peki hangi ulusal yada yerel kanalda duydunuz hiç birinde hangi gazetede manşet olarak birinci sayfada yayınlandı hiç bir gazetede demekki bu resim photoshop uydurma bir haber saygılar!
bu arada bir şey daha söylemek istiyorum darwin teorisi denen saçmalığıda insanların bu şekilde evrim geçirdiğini idda eden safsatalarıda şiddetle red ediyorum ben maymun yada gorilliği kabul etmiyorum çünkü ben insanım şimdi bu resme bakınca yarı sürüngen yarı insan tövbe tövbe adamı günaha sokuyorlar ancak bir sürüngenle bir insan çiftleşecek böyle bir yaratık meydana gelecek böyle bir izlenim bırakacaklar insanların beynini bulandıracaklar yaradanım beni insan olarak yeryüzünde bulunan en üstün canlı olarak yaratmış çünkü ben düşünebiliyorum üretebiliyorum yalanı doğruyu haramı helali ve en önemlisi yaradanıma şükür etmeyi biliyorum o yüzden böyle safsatalara hep beraber prim vermeyelim saygılar!
biz dünyanın dengesiyle oynarsak dünyada bizim dengemizle böyle oynar işte ibret olsun bize::smiles22::smiles22: