-
ya rakadaşlar bece d-smart kimseyi aldatmadı kandırmadı öyle bir şey yok onlar sadece nasıl yola çıktılarsa öyle devam ediyorlar yani bu zamanda bu ülkede hangi kuruluş çıkarsız ve menfaatsiz iş yapmış soruyorum sizlere insanlarda keklık aradılar ama bulamadılar yani bunu adı aldatma değildir bunu adı bilinçsiz ve bilgisiz tüketim o kuruluş bir yatırım yapmış para kazanmak için almasalardı kimse onlara gel al demedi onlar fırsatçılık yaptı bu hallere düştüler bakın ben d-smart kullanmıyoruım ben digitürk kullanmıyorum ve hiç bir türk palathformu ile uğraşmıyorum ben sadece uydu yayınlarını bildik emu türü cihazlarla izliyorum benim slagonum yaşasın uydu yayını yaşasın emu v.s sevgiyle kalın arkadaşlar saygılar digiman2005
-
bana göre kandırmadı digitürk ü görmedi duymadılarmı da hic özel kanalın bedava oldugu nerede gorulmüş vatandaş tps paketi sandı sanki kusura bakmayın be kullanıcı degil satıcıyım
-
aydın bey ın hıcbır faalıyetını asla onaylamam...
-
ben demiştim ben demiştim d smart tırtıklar almayın diye :)
-
kesinlikle kandırdı.insanlar para vermeyecez diye aldılar sonra kanallar birer birer ücretli oldu...
-
Doğan bu ülkenin insanlarını ne zaman kandırmadı ki? Kandırdı ve kandırmayada devam edecek.Unutmayın bir zamanlar kanalların şifreli olmasına karşı çıkıp Free Tv kampanyası başlatmışlardı şimdi ne yapıyorlar.!? E halâ anlamayanlar varsa benim sözüm yok.
-
arkadaşlar hata bizlerde daha ne olduğu belli olmadan yok hbo lar gelecek yok maçlar alınacak hani nerde birbuçuk sene oldu belgesller hala dublajsız dublajı olanlarda sürekli aynı programlar dublaj berbat hemen atladık üzerine. bir bekleyelim bakalım adam neyi nasıl satıyor hep varsayımlar üzerine. ben satıcıyım müşterim sorduğunda tavsiye etmekte zorlanıyorum. aslında ben extra para istemelerinede karşı değilim fakat yayın kalitesinin extra para ettiğini düşünmüyorum
-
d-smartın receverler çok ağır ve tüner ösilotor çok yavaş cihaz cihazda iç bir kalite yok
-
bencede kandırıyor benim rakadaş d smart satıyor ama satmak istemiyor ileride paralı veya konturlu tarifeye geçecek diyerekten müşteriler geri iade getirir diye satmıyor başımın ağırmasını istemiyorum diyor
-
kandırmadı dolandırdı mılletı cocuk mısalı elıne sekerı verıp sonrada sen yemesını bilemezsın ben yerım dedı konturlu yaptı hadı bakalım iyi aglamalar madem dolandırdı vatandası barım vatandas cıhazında kanalları sıralaya bılme ozellıgı koy be adam mılletın parasının hakkını ver