malesef buraya kadarmış elendik:(
Printable View
malesef buraya kadarmış elendik:(
Uefada buluşmak dileği ile ...UEFA FİNAL KARŞILAŞMASI BJK-GS :)
lütfen arkadaşlar nasıl bir anlayış bu ya bir türk takımı avrupadan eleniyorAlıntı:
yani yakışıyormu bu yorumlar.şunuda belirteyim adamların attığı gol hiç tartışmasız
net ofsayıttı buna sığınmıyorum galatasaray 3 4 yıldır çok kötü avrupada ama bu yorumu yapmanızı
geregtirmiyor.birde koca yazılarla doğru şeyler değil bunlar.
lütfen birdaha uyarmayacağım.
Sahadaki futbola gerçekten inanamıyorum..Bu kadar kötü bir futbol hayatta izlememiştim..Sanki avantaj bizde de atak yapmıyoruz 5 gol pozisyonuna karşı GS 1 pozisyon...:mad2:
Şu dünyada insan kılığında ne yaratıklar var hayret. Ben bir GS'lı olarak dün Fenerimizin, bugün Beşiktaşımızın galibiyetlerine göbek atıp sevinirken Headet sen bir Türk takımının dışarda elenmesine nasıl bu kadar sevinebiliyorsun? Yaşındanda mı utanmıyorsun bu yazıları yazarken? Bu sitede senden çok gençler var. Onlara örnek olacağın yerde ördek olmuşsun. Kutlarım seni valla. Her yapabilceği iş değil.
f47xfenerli kardeş seni uyarmış!!!!!
Saygılar.
sanıyorum arkadaş sarhoş. müslümden girmiş adnan babadan çıkmış.. ayık bir insan böyle cümle kurmaz bence...
galatasarayda bu sene 2. lorant vakası yaşanır bence. yine tek kaldık yazık oldu..
Kardeşim konu hazımsızlık meselesi değil. Adamın terbiyesizliği. Ne hazımsızlık olacak ki biz oraya 10 defa gittik. 11. gidemedik. Sizse henüz 6.yı gidiyorsunuz.Tencere, tencereye dibin kara demiş. Öbür tencerede ona seninki benden kara demiş. Seninkide o hesap. GS.ın geçen yıllarda yabancı bir takımla maçında, yabanlara ayrılmış bölüme bilet alarak o yabancı takım lehinde tezahürat yapanlarıda unutmadık befendi. Bilmem anlatabildim mi?
Saygılar.