Lütfen arkadaşlar işi zıtlaşmaya, fanatizme dökmeyin. Kim olursa olsun, dostluk kazansın, lütfen, bu tür konuşmalar yakışmıyor. Nedir yani, adam orda top koştursun, yesin içsin, biz burda birbirimize düşelim. Bırakın bu konuşmaları
Printable View
Lütfen arkadaşlar işi zıtlaşmaya, fanatizme dökmeyin. Kim olursa olsun, dostluk kazansın, lütfen, bu tür konuşmalar yakışmıyor. Nedir yani, adam orda top koştursun, yesin içsin, biz burda birbirimize düşelim. Bırakın bu konuşmaları
Ben bu yıl trabzondan umıtlıydım ama yattarayı satmaları ıyı olmadı ılerde onun yoklugunu arayacaklar besıktasta guzel kadro kurdu ama yıllardır cozemedıgı savunma ısı hala cozulmemıs Kendı takımıma gelınce (GALATASARAY) sımdı hersey gulluk gulıstanlık gıbı gorunuyo devam ederlerse sampıyon olurlar ama lıgın bası sımdı bısey soylemek yanlıs dıye dusunuyorum
fenere kim oy verdi la:)
Bence enbüyük aday B E Ş İ K T A Ş ama son B.Belediye maçındaki gibi oynarsa yine hüsrana uğrar...........................
Gönlüm, aklım ve mantık olarak baktığımızda tabiki galatasaray diyor ama derenin altından çok sular akar
GS yın son maçlarına bakılırsa TS, BJK ve GS arasında geçecek gibi. Tabi bu takımların maç kaybetmeleri ve FB nin atağa kalması gibi bir durum da olabilir. Şimdiden kestirmek gerçekten çok zor. Anadolu takımlarının durumları da iyi, onun için şimdiden oldu veya olacak dememek gerekir. Arkadaşlar, çirkin sözlerle birbirimizi yaralamayalım. Hoş seda içerisinde dozunu aşmadan eleştirelim ve takım kollamadan yazalım.
2009 mayıs ayında göreceğiz yine bu ipi GALATASARAY Göğüsler tek fovarim
Futbol kalitesi düşük bir sezon ..
Herhalde Fener olur bu sene..
Bence iyi olan kazansın.
cimbomluyuz ya galasaray olur diyorum takım çok iyi oldu 11 eksikle iyi oynuyor