ben 6. hafta sonunda fenerbahcenin tam olarak nasil olucagini soyluyordum .6. hafta oldu iyiye gidecegeni dusunmustum ama kotuye gidiyormus malzeme ortaya cikti..
aragonese yolculuk vakti yaklasti
Printable View
ben 6. hafta sonunda fenerbahcenin tam olarak nasil olucagini soyluyordum .6. hafta oldu iyiye gidecegeni dusunmustum ama kotuye gidiyormus malzeme ortaya cikti..
aragonese yolculuk vakti yaklasti
Kayserıspor ıcın ıyı bır moral olur umarım yukselıse gecerler cangelede dondu sahalara bu ıyı haber
F.Bahçe istatistikleri dağıttı trabzon şampiyonmu olacak acaba nedersiniz
şaşırtıcı bir skor olmadıki.
Beklenilen yenilgiydi zaten. ama farklı yenilgi biraz şaşırttı fenerbahceyi..
milyonlarca dolar harca takımı kur. sonra ligde rezil ol.
demekki bu hangi takım olursa olsun ligimizde yenilmeyecek diye bir kaide olmadığını gösteriyor. yarında hacettepe bjkyi yenerse veya berabere kalırsa şaşırmayın..
İyi oynayan kazandı.. Tebrikler Kayserispor...
bugun GS ve FB maçlarını izledim..
Gs daha kötü opynadı ama skor 2-1 bitti.
Fb kendi evinde kontrollü oynamaya çalıştı ama 1-4 e engel olamadı..
Futbol bu. bir zamanlar çelsiye kök söktüren Fb Ahmet Çakara bikini giydirmişti..
Şimdi aynı fener ne oldum delisi oldu...
Bu sene ligimizide büyük - küçük takım kavramı bitmiştir..
arkadaşlar hepimiz bi detayı kaçırıyoruz maalesef...ispanyol teknik direktörler tarih boyunca kendi ülkelerinin dışında % 99 başarısız olmuşlar...bunu ben değil istatistikler söylüyo..istisnalar çok az var..mesela rafael benitez...sırf bizim ülkemizde real madrid'e 4 yıl içinde 3 la liga şampiyonluğu ve 2 şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşatan vicente del bosque örneği var...şimdide ispanyayı avrupa şampiyonu yapan luis aragones...dolayısıyla bu durum dedenin kötü teknik direktör olduğunu göstermez..sadece ispanya dışına çok az çıktıkları için uyum sorunu çok fazla yaşıyorlar...şimdi tam karar anı..ya sabırla yola devam yada hemen yarın sabah yollanmalı...selametle
yenilgi bekliyordumda bukadar farklı değildi
Oynayan kazandı bu iş bu kadar basit..
bu da gelir buda gecer...sulh&saygı