çok para çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk
Printable View
çok para çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk
anlaşılan o ki f.terim i galatasaraylı arkadaşlar savunmuş çoğunlukla burada türkiye şartlarındaki uçurumun eleştirisi var fatihin şahsı değil, bu r. dilmende olsa aragoneste olsa aynı eleştiri yapılır.çünkü ekonomik durumumuz ve geçim şartlarımızın zorlukları belli (%10 luk zümre hariç.)demekki objektif olamıyoruz, benim adamım,benim takımım,benım partim vs vs vs. yanlışta yapsa haklıdır doğrudur.yazık.kardeşim bu ülkede kaç insan milyar nedir bilmiyor,kurbandan kurbana et görüyor,sağlıklı beslenemiyor,hastane kapılarında perişan,eğitim yapamıyor,iş bulamıyor.dahada fatihin aldığı ücret haklıdır,hakkıdır diyen var,ne için ne yapmış,geçelim10 yaşındaki çocuk sanayide,tarlalarda çalışıyor ,peçete satıyor,bir şehit aylığı ne kadar,gazi aylığı ne kadar,bir uzman ne alıyor,topçu ,popçu vede zirzopçu memleketi olduk beeeeee.(zaten sistemde bunu istiyordu)
arkadaş milli takımla kulüp takımını birbirine karıştırıyorsun....Alıntı:
yani aziz yıldırımın adnan polatın veya demirörenin antranör futbolcu alımında kim hesap sorabilir,adamın parası var trilyonları bir antranör veya futbolcu alımında gözükapalı harcayabilir..fakat başarısız gördüğünüde 6 veya 3 ay hatta biray sonrada postalayabilir...dahada açarsak trt ile özel kanalları aynı kefeye koyabilirmiyiz,neden trt yılbaşı gecesi tarkana 600 bin ytl verdi diye kamuoyu haftalarca tartıştı..yani kardeşim bu milli takım..bunu diğer takımların finansmanıyla aldığıyla verdiğile antranörü futbolcusuyla karıştırma.bu takım özel bir takımdır,bu takım koskoca bir TC nin takımı olup onun her takımı yenen başarıdan başarıya koşan bir takım olarak görmek ister,buna galatasaraylısı fenerlisi beşiktaşlısı hataylısı vanlısı herkez destek verir...fakat başarısızlıkta veya kısmi başarılarda ilk göze çarpan ve sorgulanan teknikdrektördür,hele bu teknikdrektör ayda 135 bin ytl maaşı 220 bin ytl çıkmışsa,son maçında dünya fotbolunu bırakın dünya haritasında yeri birbuçuk saat aramadan sonra ancak bulunabilen bir minicik ülkenin millitakımıyla berabere kalmışsa sorgulanır eleştirilir kardeşim...üstelik fikstüre bakarsan türkiyenin zor maçları bundan sonra başlıyor...
futbolda mazaret olmaz,halil atamassa ahmeti koyacaksın ahmet atamassa mehmeti koyacaksın bir atanı bulacaksın,bulamadığın atamadığın taktirde senin aldığın parayıda evindeki beslediğin kedi köpeğide didiklerler..220 bin ytl ayda para al,4 kek maç sonucu 8 puan toplayıp liderden 4 puan geriye düş..ne yapacaktık kardeşim sabah akşam fatih fatih diye alkışmı tutacaktık ,bir şirketin genel müdürü olarak düşünürsek fatih terimi şirketi zarara uğrattpğından dolayı patronu tarafından çoktan poposuna yemişti tekmeyi fakat türkiye burası hesap sorma yeteneyimiz bizlerden ötelendiği için hesap soranlara karşı anlamsız bir muhalefet gösteriyor butür prototipler,buna sorgulanan bile şaşıp kalıyor,nede olsa bu ülkenin çocukları şaşırmamak lazım..
Aslında Şenol güneşi getirip aylık 30 milyar verecen halkımızın %70 i asgeri ücretle hayatını sürdürmeye çalışırken verilen bu para çok
BAŞARI KISKANILIR
Peki Terim'e kafayı takan vekiller kulüplerin hocalara ya da futbolculara verdiği paraları tartışıyor mu? Hayır. Neden? Çünkü kulüpler bağımsız. Peki neden Terim'in aldığı veya alacağı para tartışılıyor? Parayı devlet mi veriyor? Hayır. Futbol Federasyonu özerk ve kendi bütçesi var. Terim devlet memuru mu? Hayır. Ama vekiller Terim'e 'devlet memuru' gözüyle bakıyor. Acaba Terim'i eleştiren vekillerin Fatih Terim kadar Türkiye'ye hizmeti ve başarısı var mı? Bizim ülkemizde başarı kıskanılır. Ama iş 'kıyak emeklilik' gibi konulara gelince birbirlerine her türlü hakareti edenler hemen kolkola girer.
Levent Tüzemen / SABAH
Bu yazı herkese kapak olsun, ayağına top dahi değmemiş ler ahkam kesiyor.Atıp tutmak kolay o sahaya çıkında ben sizi göreyim.
Yuuuuuuuuuuuh Yani
Başka Bir şey Diyemiyorum
yaşlandı artık millet terim ve hak etmiyor yazık onlara be
hak eden alsın.hak etmeyenlerede haram olsun.
Bazı arkadaşlar, Fatih Terim'in başarılarından söz ediyor. Başarısını kıskanıyorlar diye laflar etmişler. Allah aşkına bu adamın bir tek şahsi başarısını gösterin şu forumada, bir yararınız dokunsun. UEFA kupasını aldığı yılları söyleyecekseniz, hiç söylemeyin. Çünkü o zamanki GS takımı tam bir dünya takımıydı. Hagi'nin sahadaki orkestra şefliğini nasıl unutursunuz? Kaleci Taffarel'i, Bülent'i Hasan Şaş'ı ve daha ismini sayamadığım futbolcular kazandılar. Terimde hiçbir teknik yoktur. Olmadığınıda en son Estonya maçında gördük. Terim'in tekniği "Ver gazı" tekniğidir. O da her zamna sökmüyor.
Aldığı maaşa gelince; bir ülkede ar, haya, utanma duygusu kalkınca böyle maaşlılarda çoğalıyor. Bu ül***i elbirliği ile; hep beraber yılmaz azmimizle ve de "Benim memurum işini bilir" mantığına yıllarca oy vererek bu hale getirmedik mi? Şimdi niye Terim'e bu kadar maaş alıyorsun diye kızıyoruz ki? Adam işini biliyor sonuşta değil mi? Gerisi hikaye.
Saygılar.