iki hattım var ama vadafonda heryerde çekiyor birde türksele göre ucuz vedafona devam
Printable View
iki hattım var ama vadafonda heryerde çekiyor birde türksele göre ucuz vedafona devam
bende değişim yapmayanlardan olacağım. çünkü iki hattım var. gerek görmüyorum. saygılar.
ohbee kazıkçı turkcelden kurtulucam inşallah müşterisini bukadar soyan başka operatör yoktur
o cell bu cell hepsi aynı, kaşıkla verip kepçe ile (hatta tencere ile) geri alıyorlar, :rtfm:
Hele batılılardaki kampanyalar (*) bizde başlasın sonra düşünürüz... :(
* Alman kanallarında gördüm adamlar sıfır iki telefon+isteyene ps3 isteyene laptop hatta motosiklet veriyorlar (tabiki iki senelik abonelik karşısında), abone ücretleri (kendi maaşlarına göre) uygun sayılır . . . Yetkili şirketlere duyurulur
(ama duyacaklarını hiç sanmam işlerine gelmez tabiki, hem sonra neden uğraşsınlarki zaten şimdi de sövüşlüyorlar):mad2:
turkcell faturalı hat kullanıyorum şu 15 gün içinde turkcell güzel bi kampanya yapmazsa vodafone taşıyacagım.
Bende Faturalı Hat Vardı Kontörlüye Geçmek Için Müşteri Hizmetlerini Aradım Sen Eski Abonesin şu Anda Ki Tarifen En Iyi Tarife Orda Kal Kontörlü Sana Pahalıya Gelir Dediler Ve Açıklama Yaptılar. Açıklama Mantıklıydı.fakat Iyiki Aramışım 6 Ay Boyunca 15 Dk Bedava Konuşma Verdiler Ve Ayrıca Saniye Bazlı Tarife Oldu.anlaşılan Abone Kaybetmemek Için Di.iyiki Bu Fırsat çıktı Daha Neler Olur Kimbilir .ey Rekabet Sen Nelere Kadirsin!10 Küsür Senedir Nerdeydiler.olmayacak Kampanyalar Başladı,bütün Oparatörlerde.(unutmadan şebeke Vodafone )
Ben yıllardır vodafon kullanıyorum çevremde tükccel ve vodafon kullanan arkadaşlar var onlara hangi hattan memnun olduklarını sorduğum zaman birçoğu tükccelden şikayet edip duruyor bende vodafonda kalmayı tercih ettim ama malesef Hepsi birbirinden beter 15 saniyede bir kontür olurmu ya bir alo diyorsun gitti 500lira püfffffffffff müşteri hizmetlerini arıyorsun sesinizi alamıyoruz lütfen ********müşteri hizmetlerini tekrar arayınız allah belalarını versin emi hakkımıda kuruşu kuruşuna kadar helal etmiyorum sağlıcakla kalın.
türksele devam
turkcelle devam edeceğim