evlere şenlik baştan sona kadar 10.kişi oynaya bir takıma karşı bir kayıp daha
aldık yazıklar olsun fenere.bütün tebriklerimizi ES ES gönderiyoruz.
ve maç bitti.
Printable View
evlere şenlik baştan sona kadar 10.kişi oynaya bir takıma karşı bir kayıp daha
aldık yazıklar olsun fenere.bütün tebriklerimizi ES ES gönderiyoruz.
ve maç bitti.
bu haftada fıs.
eskişehire karşı güzel bi mücadele verdi diye biliriz herşey tersine döndü artık
ESKİŞEHİR önce gs sonra fb süprizyaptı esesleriyi gidiyor
Aragones gitmedikçe düzeleceğimiz yok. Bu adam hiç bir şeyden anladığı yok. Fenerbahçe kritik bir anda firikik çekiyor adam ayakkabısına bakıyor başını kaşıyor. Bunu Ahmet Çakar söyledi. Bizlerde görüyoruz tabi olanları. Sadece üzüntü yaratıyor. Kahrediyor. Guiza'yı 90 dakika sahada tutuyor ne yararı var ki? Eskişehir maç başladığı bir kişi fazlaydı Fenerbahçe'den. Çünkü bizde bir Mal var ki adam üç adım top süremiyor. Bunların bizi bu kadar düşürdüğü yeter artık. Ne olacaksa olsun. Aziz Yıldırım'da gitsin. Çünkü bu işlerin baş aktörü o. Biz yine de Fenerbahçeli olarak yola devam edeceğiz. Bu bir sevda, bir şeye benzemiyor.
es es.in golü gol idi kuddisi vijdanı ile hesaplaşsın
geçen haftaki konuda yazmıştım atılan 5 gole bakılmamalı yenılen 2 gole bakılmalı. eee sen 5 atıp 2 yersen var bu işte bir iş. bir haftalık şansla aragonesın ömru 1 ay daha uzadı. kimse umıt etmesın 10 kişil bir takımı bile yenemeyen mılyon dolarlık takım.
helal olsunbe es esim bileginin hakkıyla söke söke aldın puanını 2 puan kaybettik aynı gol fener adına olsaydı verilirmiydi yorumlarınıza sunuyorum 2 haftadır elle gol yiyiyoruz bu haftada golumuz verilmedi bu hakemlerle ne olur lig bilemiyorum saygılar bizden yorumlar sizden
öle böle bu sene lıgın tadı yok ama anadolu kuluplerıde guzel çıkışlar yaptı hepsine helala olsun ve başarılarının devamlarını dilerım.