Cihazınıza yanlış yazılım yüklemeye çalışıyorsunuzdur...cihazınızın modeline uyan yazılımı yükleyiniz...modelini yazın yardımcı olmaya çalışalım...sevgilerimle...
ben de e-03 hatası yaşıyorum. ancak ben vista işletim sistemli hp compaq marka dizüstü bilgisayara sahibim. çift işlemcili denilen herşeyi yaptım problem nerde olabilir 23.05.2007 yazılımını 9400 vcı ya yükleyemedim. acilen yardım ederseniz sevinirim.
arkadaşım çözüm olarak atacağın güncel yazılımı loaderin dosya seç buşluğuna mause ile sürükle ve bırak o şekilde yükleme yapabilirsiniz..
denenmiştir %100 okey
bu forum gm de 1 numara.başarılar
yazılımı loaderin içine elle de taşısam olmadı başka ne yapmam lazım hala e-03 diyor. saygılarımla
değerli arkadaşlar bu hata msjları çok baş ağrıttı denenmiş ve olumlu sonuç alınmış bir işlem var .....LOADER in üzerinde sağ tuş ÖZELLİKLER....>UYUMLULUK....>GÖRÜNTÜ AYARLARI......>640x480 ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞTIR I işaretliyoruz tamam deyip yüklemeye başlıyoruz tıkır tıkır yüklüyoruz,ilginç ama işe yarıyor,saygılar...
E-01 de yazılım atarken COM ayarını düşür
E-02 de cihazınıza güncel yazılım atın
E-03 de uyumluluk ayarlarını kontrol et
E-05 de Çok nadiren de olsa E-05 hatası ile karşılaşabilirsiniz.Bu yüklediğiniz dosyanın,tamamlanmamış veya hatalı kapatılmış olduğunu gösterir.Yapılacak bir şey yoktur.Hatalı veya eksik dosyayı yüklemekten vaz geçiniz.
E-06 da ise yanlış yazılım atıyorsunuz demektir
Yükleme esnasında E-01 hatası alıyorsanız,resimde görülen işlemleri yapınız.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
"Seri port ayarları" bölümünden,"hız"ı düşürünüz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Pc de Şekilde gösterdiğin yere girdim bu çıkan 2 AMD yazan yerde sağ tuş yapıp çıkan kaldırımı onaylayacağız
Arkadaşım benim şimdiki bilgisayarda da aynı problem var. dosyayı klosöre kopyalarken, dosya hasarlı hale geliyor ve yüklenmiyor. Teknoloji geriliyormu anlamıyorum. önceki 94 model exper bilgisayarda sorunsuz yüklüyordum. Promlar gelişecek yerde hep sorun çıkarıyor. dosyayı yeni sisteme uyarlanmış şekilde, yani her gilgisayara yüklenecek şekilde vermek mümkün olmazmı?
Uyumluluk ayarlarına nereden giyiliyor.