ya d smart al yad dijitürk al derim.son karar senin.şifre değiştimi değişme dimi derdin olmaz.
Printable View
ya d smart al yad dijitürk al derim.son karar senin.şifre değiştimi değişme dimi derdin olmaz.
mba arkadaş.sana en içten söyliyeyim HDli cihaz al tabii ki parana göre.bende alacam hangisini alayım diye düşünüyorum.forum arkadaşlar farklı farklı cihaz öneriyolar.kısmet...
bu konuda değişik yorumlar var.
Digiturk-D-smart
iki platformda sonuç olarak paralı ucretlerı kanllara göre değişiyor. işin açığı kampanya aypıolar ama bu kampanya lar çok kısa suruo ve uyelık aidatlarınız birden ikiye katlanıo. parası olanlar için iyi ama bu konuda pek guven sağlayamadılar. maç ve sınema +18 kanlları olmasa iş yapamazlar.
Dream box
Cihaz lınux işletım sistemlı emu desteği var ama en buyuk özelliği eterrnet girişi sayesınde ınternet uzerınden server sayesınde paylaşım yapabilme ve bu konuda en iyi cihaz olması. inıterneti olmayan ve bu işlerde acemı olanlar için biraz karışık bir cihazdır ama piyasadakı normal cihazlara göre hepsini ikiye katlar. birde şu an serverlerın ucretlerınınyuksek olması bir dezavantaj ama içeriğinde verılen kanal paketlerı bu parayıda hakedıo.
NEXT
sağlamlık ve emu desteği ile piyasada normal cihazlar arasında en ust sevıyede. com port uzerınden paylaşım yapma özelliği var ama pc nın açık kalması nedenı ile pek raabet görmedı. emu ile açılabilen kannlar da emu desteği iyi son çıkardığı flaş dısk lı modellerı beya bir satıldı. ama yınede şu an kı uydu piyasasında pek avantajı yok.
SEOUL-REDLINE
ikimarkada uydudan sadece yazılım ve *** guncellemektedır. şu an itibarı ile emu ile izelene kanal paketı bir tane olduğu ve bu paketınde yakında biteceği için pek bir avantajları yok.
UYDUDAN paylaşım.
yumatu ve baff gibi markalarının çift tuner sayesınde uydu uzerınden verdıklerı paylaşım son gunlerde beya bir ön planda. ama bu paylaşımın ne kadar sureceği belli değil.
Finest
finest markası eternet hubu ile kendı serverı uzerınden ınternet uzerınden paylaşım vermekte ama eternet hu pahalı olduğu için pek reabet görmedı.
sonuç olarak ınternetı olmayan için benım yorumum next yada uydudan paylaşım yapan cihazlar. internetı olanlar içinde dreambox ve muadili cihazları önerırım. ama şunubelirtmek istiyorum dreambox gibi lınux tabanlı cihazların ustunde cihaz yok bu cihazlarıda ancak profesyonel kullanıcılar yanı normal cihazları artık çok iyi kullanan ve yenıye aç insanlar için cazip. next yada diğer marka cihazlar şu anki emu desteklerı ile lınux tabanlı cihazlaın karşılarına cıkamazlar.
Volkan arkadaşımız doğru gerçekçi ve detaylı bir açıklama yapmış. Teşekkürler.
bak kardeş bende 1 ay olmadı cihazı alalı kırizden dolayı acilen satmak zorunda kadım sunny 9085 cı anımasyonlu menülü 4. 16 kareye böle 1 sanayi altıda kanaları açan çok hız ayrıca kk dosyası veya soft cam desteyi yazılım desteyi herzaman olan bir cihaz piyasa deyeri 230 ytl şuan ben acil ihtiyaçtan dolayı 150 ytl ye satıyorum 2 yıl garantisi kutusu ambalacı herşe var
arkadaşım bir daha özel telefon numaranı forum uzerınden verme bu ıkıncı uyarım bir dahakıne forumdan uzaklaştırım.