Bunu aylar öncesi anket yapmıştık Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Maziye geri dönelim cogunluk kandırdı demişti zaten
Printable View
arkadaşlar forum kurallarına uygun eleştiri yapalım
dikkat etmeniz gereken söz verdiğimiz gibi eski kullanıcılar etkilenmiyor diyor
yani sözümüzün arkasındayız ilk günkü koşullar neyse aynen :
Tüketicinin D-Smart’ı satın aldığı günkü koşullar ne ise o koşullar hep geçerlidir” kuralımız her zaman olduğu gibi yürürlüktedir. Mevcut D-Smart kullanıcıları ve henüz satışını gerçekleştirmemiş olduğunuz stoklarınızdaki cihazları satın alacak yeni kullanıcılar, satın alındıkları günün içerik ve koşulları ile yayınları izlemeye devam edeceklerdir, başka bir ifade ile bu değişiklikten etkilenmeyeceklerdir.
150 ytl lik cihazları sattı 250 ye almadım almamda tek bir kanal bile kalmasa almam adamı eneyi yerine koyuyorlar resmen daha sonrada bedeva dediklerindede anlaşma bitti numarası çekip bir süre sonrada anlaştık deyip bunlarıda paralı yaptımı kutular olcak çöp diğerleri gibi free tv cine5 vs. vs. alırsam da kart alırım yada dreambox
Bir D-Smart satıcısı arkadaşımdan aldıgım bilgiye göre eski abonelere devam 5 ocaktan sonra yada 15 ocaktan sonra yukarıdaki durum oluşcakmış
Tuhaf geldi ama satıcılarının ellerindeki cihazların bitmesini bekliyorlarmış
ve elindeki D-Smart tarafından yollanan yazıyı tarifileri de gördüm.
fx ve eurosport seneye ücretli olacakmış.
kaynak:d smart sitesinden alıntıdır..(forumundan)