83. dakika: Zaman çalan De Sanctis maçın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırıldı.
Printable View
83. dakika: Zaman çalan De Sanctis maçın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırıldı.
84. dakika: Kayserispor tehlikeli yerden serbest vuruş kullanıyor.
Kayserispor tehlikeli yerden serbest vuruş kullandı. Mehmet Topuz kaleye çok sert vurdu ama kaleci De Sanctis mükemmel uzanarak gol olmasına izin vermedi.
86. dakika: Sabri sağ taraftan korneri arka direğe gönderdi, top savunmadan sekti. Seken top Barış'ın önünde kaldı vuruşunu yaptı, top yandan auta gitit.
Goooooooooooool 1-1
90. dakika: Kayserispor beraberlik golünü buldu. Turgay pasını Mehmet Eren'e attı. Mehmet ceza sahası dışından yerden düzgün bir vuruşla kaleci De Sanctis'i avlamayı başardı. 1-1
Maç bitti
çoook yazık, ya herkesin zoru bu galatasaryla mı anlamıyorum... Şayet lincoln ne birinci ve ikinci sarı kart haklıysa bu adama ağır bir ceza vermek gerekir. Ya insan bu kadar sorumsuz nasıl davranabilir. Bundan sonra bu iki puanı nasıl telafi edeceksin. Sen 1-0 ın üzerine yatarsan adamı boya boy öyle 90. dakikada yatırırlar.. yazık değilmi? İnsanın kanında olunca zoruna gidiyor.... İnanın takımda bir sorumsuzluk emaresi var ciddiyetsizliğin, laubaliliğin bedeli bu olsa gerektir diyorum. Başka da deyecek bişey bulamıyorum....Darısı fenerin başına.....
kayserinin net son dakikada emrenin yerde eliyle oynatığı topu hakem gördü fakat penaltıyı veremedi.bu kadar ciddiyetsiz bir gs görmedim böyle futbolcu ***fine bir takım zor şampiyon olur.
galatasaray dususte ve 30 kıısılık kadrosunda 15 sakat futbbolcusu bulunmakta yanı fenerın sezon bası durumunda.