hımmmmmmmmmmmmmmmmm hd 800 ogledır bırde bu sorunuma cozum bulaydık daha ıyı olacaktı
Printable View
onun çözumunu buluruz ama bıde sen dedğim gibi kanal 24 için yukarıda bir arkadaşa verdığım frekansı elle tranpoder tarmada bir taratıp denesene biz pıd davasına dalıp bunu denemeyı unuttuk.Alıntı:
bide bu cıhazı aldıkmı ev cıhaz çöpluğune dönecek goldmaster sunny dreambox 500 topfıeld eh artık bunlar içinde bir multuswıck kurmam gerekır.
aynı sorunu bu arkadasımızda yasıyor en sonkı mesajındakı dedıgınıde yaptım kanal 24 logosu var ama ne ses var ne goruntu volkan kardes buna bır care:(o pıd lerı gırmekten baska bu ısın carası yok gıbı
volkan ustam frekanslar cakısıyo olabilir mi?
ben pek anlamam ama bildigim kadarıyla bunu gidermek için aşagıda yazdıklarıma denersen belki çözüm alabilirsin bilemiyorum.
Kullanmadıgın bir uydu seç daha sonra onun diseqc ayarlarını türksat ile aynı yap
daha sonra 24 yada teleport tp nin frekansını yaz tarat
Türksatta diger frekansı yaz tarat belki çözüme ulaşabilirsin
Alıntı:
evet frekanslar çakışıyor ancak pıd değerlerı girilerek sorun çözuluyor. dream 500 de bende sorun yok ama dream 800 hd bu pıdlerın nerden gırıleceğını burdan bulamadık cıhaz elımde olsa mutlaka bır yolunu bulurum ama elımde olmayan bir cıhaz ancak elımızden sadece bildiklerımız dahılınde yönlendırmek kalıo.
arkadaşım bıde şu şek,lde yapabilirsın kanal listenı cihazından dream edıt programı ile bilgisayarına kayıt et ve sonra kanal 24 uzerınde sağ tuş yap ayrıntıları göster/değiştir den pıd değerlerını gir ve kayıt et sonra tekrar kanal listesını cıhaza yukle bakalım ne olacak.