-
turkcel dedim ama avea göz ardı edilemez..
avea il 55 tlye sınırsız.
ben ise turkcel ile 3 ayda 1 sadece 12,5 tl ödüyorum. ve her ay 3 saat turkcell içi kullanıyorum. 3 ayda 4bucuk saat bedava eder.
zaten para vermek istesem secenek çok. ama mevzu parayı az verip daha çok konuşmak. Şimdilik turkcele devam
-
avea'da bazı yerlerde çekmeme sorunu oluyor birde konuşma yaparken hat aniden kesiliyor
-
vodafone suanda ıyı bence
-
-
Arkadaşlar her üç gsm şirketide maalesef yabancıların elinde ve denetimindedir. Bu firmalara altyapı hizmeti veren telekomda yabancıların elinde olduğuna göre biz neyi tartışıyoruzki? Üç aşağı beş yukarı hepside biribirinin aynıdır. Ben yıllardır Türksel kullanıyorum. Her üç gsm yide kullandım. Türkselle devam ediyorum. Daha avantajlı olduğu için faaturalı hat kullanıyorum. Keşke telekom yabancılara verilmeseydi. Tamamen yerli bir gsm olsa çekmese pahalı bile ona geçerim.
-
BasriMutaf arkadaşımızın haberleri sayesinde 1 yıl boyunca heryöne 2 saat bedavaya geçtik hiç fatura derdi kalmadı.
2 saatlik süre yetipde artıyor bile,zaten şebeke problemi diye bir şey yok.
Turkcelle aloya devam.
BasriMutaf kardeşimize tekrar çok teşekkürler.
Yeni gelişmelerden haber beklemeye devam.
-
Bende ilk çıktıgından belli Turkcelliyim cok memnunum.Hanıma Avea aldım arkadaşları ile görüşsün diye malesef heryerde cekmıyor ve çokta kontur yiyorlar reklamlardan dolayı da milleti kandırıyorlar dedikleri gibi degil yani şuan arkadaşları ve hanım turkcell e geçtiler.Bence en iyisi turkcell gerisi hikaye !!!
-
turkcell kulanıyorum ve çekme konusunda da bi sorunla karşılaşmadım. tarife ve kampanya konularında diğer operatörler zaman zaman avantajlı olsalarda benim tercihim tamamen sorunsuz iletişim oladuğu için turkcell diyorum.
-
Hangisi olsa aynı kapıya çıkıyo sonuçta olan gene bizlere oluyo...
-
selam arkş,tüm hatları kullanıyorum ama şuan avea diyorum .