Kürk gitti kavga bitti.Şampiyon Sivas:present: :present:
Printable View
Kürk gitti kavga bitti.Şampiyon Sivas:present: :present:
fenerbahçe'ye teşekkür ediyorum sivasspora liderliği hediye ettikleri için inşallah fenerbahçe yanlış hatırlamıyorsam 13 mayıs günüde beşiktaşı yener TÜRKİYE kupasını alır
aragones bu aksam bır guzel sey yaptı.emrenın kenara alınmasından sonra emre soyunma odasına gıderken tuttu elınden kulubeye oturttu.eger aragones bu teknık bılgısını kullanmsa emre asagıya ınse takım ıcınde karısıklıklar olacaktı.yarın devıed ıle kolkola cıkacaklardır bu faktor aragones faktoru.ha!harıcı olarakta aragones ıyı hocada degıldır.ben bu ısın basında demıstım fener besiktaşı ezerrr.
tahmınım besıktas galıbıyeti 1Alıntı:
besıktas kupa galıbıyetı ve ozlenen kupa 2
son olarak trabzonsporuda yendımı =aragones kesin seneye gelecek sezonda fenerde zaten ole olmasa emreyle ılgılenmez ne zaman gorulmuskı aragonesın pas tutmus kulebeden cıktıgı.yanı gelecek sezon aragonesle devam ederler kesınnnn.
hakeden kazandı.. tebrikelr
:nono:: fener şimdi belayı buldu ligi bıraktık ölümüne fortis kupası bizim fenerde bu güzel futboluyla avrupada kokakola turnuvası düzenleniyormuş ona katılır madem bu kadar iyi futbol oynuyorsun be fenerbahçe ağzına ekmeği götüremeyen takımlara niye yenildin saygılarımla:angry8:
EN BÜYÜK KARTAL GERİSİ PARTAL
yaşaaaa fenerbahceeeee