ŞAMPİYON olduğumuz akşam şöyle bir aşağılara bakayım dedim sivası ve trabzonu gördüm diğerleri yok??? mercekle baktımki aşağılarda,' biz aralıksız 3 (ÜÇ)sene şampiyonuz' diyen zavallı başkanın takımı!!!!!!
Printable View
ŞAMPİYON olduğumuz akşam şöyle bir aşağılara bakayım dedim sivası ve trabzonu gördüm diğerleri yok??? mercekle baktımki aşağılarda,' biz aralıksız 3 (ÜÇ)sene şampiyonuz' diyen zavallı başkanın takımı!!!!!!
aferım ertugrul saglam sana cunku senkı sınan engınle beraber ıyı transferler yaptın denızlde bu oyuncuları ıyı degrlendırdı.
fenerbahçe ye türkye fortisde yattığınız gibi bizede yatantakımlar oldu değilmi?? e birde siz olunda alkışlayalım sizide sivaslı ,ikincisi yukarıda yazdılarım sivas spor için değildiki niye gocundunki Beşiktaş Jimnastik Kulübü kim,sivas spor KİM dur hele biraz tarihine başarılarına bak..ondan sonra cevap ver...
konuyu polemikleştirmeyin ayrıca eskiye fazzla bakmayın yeniye bakın eski eskide kalıyo
evet tarihinizin başarılarına bakıyorum liverpool 8 beşiktaş 0 bu çok buüyük bi başarı oldu aslında bide sivasın başarısına bakalım avrupa kupalarına çıkan ilk anadolu takımı oldu şimdi hangisi başarılıymış
Çifte kupa sevincini doya doya yaşadık , yaşıyoruz
Gün yarınlara hazırlanma günü şampiyonlar ligi için şimdiden start verilmeli
yerinde nokta transferlerle şamp liginde de başarı neden olmasın.?
xxman misin nesin git sivssporun sayfası varsa orada yaz.ne çene varmış sende be kardeşim BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ (1903)kim,...senin SİVAS SPOR(1960 larda mı kuruldu 70 lerdemi) büyüklerine karşı saygılı olmayı öğren yaşın daha küçük bir ara büyük takımların FB,GS,BJK,tarihlerini oku ,ondan sonrada bulabilrsen kendi takımının tarihini oku öğren.Süper lige renk katıyorsunuz teşekkürler......