Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 8megabit değil bu özel hat 1 dvd kac dakada iniyor siz hesap edin :=)
Printable View
benim bilgim var ne yazıkki hemde acı bi tecrübe ile. bu tarifeye geçişi tıklayıp onay verdiğim anda dsl kesildi. ttnet müşteri hizmetlerini arayıp sıkıntımı bildirdim. Hattımın bu hızı desteklemediğini ve yapılacak bi işlem bulunmadığını söylediler. 1 ay boyuncada tarife değiştiremeyecegimi söylediler. tam 1 ay boyunca internete bağlanamadım. :46:
Arkadaşlar 8mbit daha oturmadı.Üye olacak arkadaşların bağlantı mesafesini sorarak üye olmalarında fayda var.Eğer mesafe fazla olursa bağlantıyı sağlayamıyor ve kopmalar meydana geliyor.Bende 8Mbite geçtim mesafe 1200 ün üzerinde olduğu için günde 50 kere kopma oluyordu.müşteri hizmetleri hattımı değiştirmemi istedi bende bir ay sonra tekrar sınırsız 1gbta geçtim kopmalardan kurtuldum.kopma olazsa hızda bir sorun yok 700mb lık bir dosyayı 15 dakikada indirebiliyorsunuz.ancak hız ttnet tarafından garanti edilmiyor.rapid sitelerinden ise premium değilse müsaettiği hızda indirebiliyorsunuz.150-250 arası hızda.Bilginize, herkese kolay gelsin.
Slm yine Türk Telekomun kazık bir kampanyası afedersiniz ama eşşeğe semer vurmadan binmez bu telekom en pahalı net sadece Türkiyede!
bu 15 gb kota olayı da ne oluyor ben geçtim ama kotasız olduğunu biliyorum
Ben netlimitsiz pakete geçtim ilk 3 ay aynı 45 ödeyip sonra 49 ödenecekmiş ve limitsiz yorumlarda bazı arkadaşlar özellikle Hçakır ayda 15 gb kotalı olduğu için geçmedim demiş ikimiz aynı tarifeden mi bahsediyoruz eğer öleyse ikimizden biri paketi yanlış biliyor....
onun demek istediği 15 gb kullundıkdan sonra telekomun şöyle bi açıklaması varAlıntı:
-Hızlı İnternete Merhaba Kampanyası'nda tüm "8 Mbps'ye kadar Son Sürat ADSL Paketleri" için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 15 GB'ı aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kbps olarak uygulanacaktır.Belirtilen hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.Söz konusu 8 Mbps'lik hızın, mümkün olan en yüksek seviyede Türkiye genelinde sağlanabilmesi için altyapı geliştirme çalışmaları artarak devam etmektedir.