pkk = kürttür (hepsi için söylemiyoruz tabiiki ama bu genellemeyi tersini düşünen bi insan kesinlikle üstüne alınmaz) bak türkiye hükümeti kürtlerin sorunun kimle tartışıyo dtp yle dimi dtp pkkya terör örgütü diyomu hyr ne diyo kardeşlerimiz onlar bizim evlatlarımız diyo hatta pe ke ke türküsü çığırıyo roj tv ye dağa çıkıyolar sn tasalanma çok şükür aklımız var bizimAlıntı:
ayrıyetten bu açılım olayını anlamıyorum kimsede anlatamıycak siz kimsiniz ki size özel davrancaz ben bu ülkede neysem sende o sun ne ayrılacağı istiyosunuz ha şimdi başlıycaksınız doktor yok öğretmen yok oraya giden doktoru katledersen sen oraya giden öğretmeni gebertirsen yapılan köprüleri patlatırsan hic kusra bakmayın gelmemeleri çok çok normal önce siz istediklerini hakedeceksiniz dağdakileri besleyip koruyup kollamıycaksınız asker tanıdıklar geliyo neler neler anlatıyolar :frown:
madem sen ben kürtüm ama mutluyum bu ülkenin düzeni var bu ülkeni hukuku var diyosan snde bunları kınıycaksın yoksa hepiniz zan altındasınız bunu yaratanlarda dağdaki şerefsizler ...
bizim elimizde her zaman şeker olmazz hükümetler gelip gecicidir ama senin bizim tepkilerimiz anlaman gerekk biz brda rahatca osura osura oturalım diye orda adamlar ölüyo milletin evine ateş düşüyo tepkimiz çok normal ...:rtfm:
hatta az bile