nerde o eski bayramlar..tatsı vede tuzsuz bi şekilde işde yinede sağlık olsun diyelim..herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.:praying:
Printable View
nerde o eski bayramlar..tatsı vede tuzsuz bi şekilde işde yinede sağlık olsun diyelim..herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.:praying:
Benim iyi gecti köyüme gittim yaşlıları ziyaret ettim gönüllerini aldım antalya kaş lıyım herkeze tavsiye ederim kaş ı gezmeye ..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kaş limanı
kaş mahhalesi bir sokak.
kaş miis adası karşısı
Gecmiş bayranınızı kutlarım tüm arkadaşların..:present:
nerede o eski bayramlar artık bayramları herkes tatil olarak görüyor. oysa eskiden öylemiydi? birlik beraberlik kaynaşma ve akrabalar arasında dayanışma vardı bayramın ayrı bir tadı vardı. şu zamanda artık komşu komşuya bile bayramlaşmaya gitmiyor inşallah insanlar birşeylerin farkına varırda o eski bayramların tadını tekrar alırız.herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
:(:(:(benım fıkrım 3. secenek heygıdı cocuklugumun bayramları nerde o eskı bayramlar
bayramlar çocuklara geliyor sanki onlar bizden çok seviniyor..biz büyükler artık onların sevinçleriyle mutlu oluyoruz..
ben kendim güvenlikçi olduğum için çalışarak geçti...:46:
ben birinciyi isaretledım cunku.dert yanmaktasa.olanla ıdare ederım ve sonucta bu bayramı guzel etmek bızlerın elınde.beklersek bırilerı gelecek dıye kusura bakmayın ama olmaz ıste o zaman hıc bır sey eskısı gıbı.sen git sen yasat guzellıkleri bekleme gelsinler sen git buyuklerin yanına sen mutlu et. en azından seni bekliyenleri..
bende 3 secenegi sectim cünkü eski bayramlardaki gibi bayramlasmalar yok herkes kendi derdine düsmüs.eskiden cocuklar el öpmeye gelirdi ama simdikiler öyle degil.keske cocuklugumuzdaki gibi olsaydi diye icimden gecirdim ama yinede sükür etmek lazim bence...:)
DÜNYA Bozulmuş :( kıyamet geç kaldı