Allah yardım etsin zor günlerdeyiz o iş biraz zor adamların heryerde yerleşimi var öle kolay değil bu ülke büyür ama küçelemez zaten şu anda bile dar geliyor
Printable View
Allah yardım etsin zor günlerdeyiz o iş biraz zor adamların heryerde yerleşimi var öle kolay değil bu ülke büyür ama küçelemez zaten şu anda bile dar geliyor
diziler magazin programları izledileçeğine insanlara bu sorunu yaratan avrupa ve amerikanın şimdiye kadar ki tutumları dizi şeklinde anlatılsa insanlar gercekleri görse birde bu unutulmasa dünyaya 2 büyük dünya savaşı yaşatan kasaplar birde dostumuz olaçak ah o bir bilinse bunlar sömürdükleri toplumlarla ayakta emdiği kanla beslenen sülük gibi yarın birçok milleti parcaladıkları gibi kürtlerin arasına da nifak sokacaklar bakalım o zaman ne olaçak ozan arifde güzel söylemiş
bence bu bölünme kesinlikle olabilecek bişey değil biz türkler müslümanız elhamdülillah kürtler de de müslümanlar çoğunlukta bu çığırtkanlıkları 3-5 ermeni ve onlara kandım kürt kardeşlerimiz yapıyo onların istediklerinin olacağına ihmal vermiyorum kesinlikle çok zor günlerden geçiyoruz ALLAH yardımcımız olsun her karanlık gecenin ardından aydınlık sabah gelmektedir çok yakındır inşaALLAH
Ne Mutlu Türküm Diyene katıldım
bu şerefsiz almanlar aynı şekilde almanyada bavyera devleti kurulsunmu diye anket yapsalarya.
almanlar bu anketi bence boşuna yapıyorlar burada bir kürt devleti kurulamaz ama orada türk devleti çoktan kuruldu bunun farkında değiller
Bu cennet vatanı bölmek isteyenler toprak altında kalırlar.Bedelini canlarıyla öderler...
Ne mutlu Türküm Diyene !....
Başka söze ne hacet.