eewettt cunku bazıların ıcınde kı mıneral madeler onlemlı
eewettt cunku bazıların ıcınde kı mıneral madeler onlemlı
guzellll anketttt
sadece agrı kesicilerden aldım onlarda malum yani zaten yılda 1kez ya giderim ya gitmem o da dişciye veya rapor almaya
bağışıkılık sistemini güçlendirği hem zayıflama hemde kilo alma amaçlı kullanıldığı(birinde de aç birinde tok karnına alınıyormuş) söleniyorAlıntı:
• Mikrop, virüs ve mantarlara karşı öldürücü tesire sahiptir.
• İfraz boşaltıcı ve solunum borusunu genişleticidir.
• Kansere karşı koruyucu etkisi vardır.
• Kan şekerini düzenler.
• Yorgunluk halini giderip zindelik verir.
• Damar hastalıklarını önler.
• Cinsel gücü arttırır.
• Hazmı kolaylaştırır.
• Vücuttaki toksinleri süzerek atar.
• İdrar söktürücü özelliği ile safraya iyi gelir.
• Yaraların çabuk iyileşmesini ve hücrelerin yenilenmesini hızlandırır.
• Alerjileri önler. Çörekotu
• Savunma sistemini dengeler.
• Hormon sistemini ve ruh hâlini sağlamlaştırır.
:45:
aktarlarda satılan bitkilerin faydasının olacağını sanmam, bakıyorsun bitkiler kapı önünde oradan bir araba veya otobüs geçince müthiş toz kalkıyor o kalkan tozlarda bitkilerin üzerine yapışıyor ondan ne şifa gelir acaba? hiç sanmıtorum.allah dert verip derman aratmasın.
hiç kullanmadım
kullanmadım ama deva olmadıgını biliyorum
bilmediğimiz şeylerikullanmamakta fayda varderim
Bende hiç kullanmadım , ama arkadaşım reklamlarda çıkan şu cild için salyangozdan yapılan krem lerden almış tv de bütün lekelere iyi gelir diye gösteriyorlarmış alakası yokmuş hiç bir işe yaramamış
oğlum tıbbi bitkiler ile ilgili üniversitede okuyor, bana yorgunluk giderici ilaç yapmasını istedim . kesinlikle doktor tavsiyesi ve kontrolu olmadan yapmam dedi. kontrolsuz kullanımda ciddi yan etkiler yapabileceğini söyledi tansiyon değerlerini bozması gibi. ben de vazgeçtim kullanmaktan.