Valla arkadaşlar para varmı bilmiyorum ama çok guzel populer olunuyor onu biliyorum :) sonrada turkiyenin yazılımcısı oluyor :clap2: :clap2:Alıntı:
sayder Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
Valla arkadaşlar para varmı bilmiyorum ama çok guzel populer olunuyor onu biliyorum :) sonrada turkiyenin yazılımcısı oluyor :clap2: :clap2:Alıntı:
ne yazıkki fazla kazandırmıyo :( eskiden 30 ytl atıyoduk şimdi 10 ytl ye düştü herkes kendisi yapıyo :( :(
arkadaşlar programın kullanımı ile ilgili açıklam yaparmısınız özelliklede sayın adminden rica ediyorum
ustam sağolya millete kan yutturuyorlardı sağolasın,tutmayın millet bende
yazılım çıkartacammmmmmmm.........:clap2: :computer: :computer:
2 defa yazıldı bu iptal
Bunun anlatımını su an uye arkadaşlarımızı çözdülerse bu topicte yardım alarak yapın.Bakın yine hazırcı oluyoruz ama kimse çözemezse ben resimlerle bunu anlatacam sizlere:) ama bu gece degilAlıntı:
oceral Nickli Üyeden Alıntı
yaw hani derler ya yarım hoca dinden çıkarır.bizde yarım yamalak ögrendigimiz programla büyük işler başaracaz diye milletin cihazını bozmayalım.:nono: :nono: :nono:
hocam sana katılıyorum ama hiç açıklama yok mesajda sizden gelince bir açıklama rica ettim tşk..
Zaten yazılımcı olun diye vermedim bunları sizlere herkese sır gibi saklıyorlardı o yüzden verdim uye arkadas yazmış benimde aklıma geldi birden verdik yani.Kimseyi yazılım yapın sunu yapın bunu yapın diye vermedik bakın ögrenmeniz amaclıAlıntı:
ustam sen öyle diyonda biz millet olarak pek meraklıyız severiz yani böyle işleri sadece bakıp öğrenmekle kalmayız düşünsene evde bi cihaz bozulsa bütün türk erkekleri nerdeyse hepsi o bozulan şeyi tamir etmeye çalışır hemen huyumuz böyle bizim:puah::puah: o yüzden sen ne kadar sadece öğrenin desende biz duramayız ondan sonra bi kaç tane cihazı bozarız aklımız başımıza gelir:puah::smiles10Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı