Volkan Patladı Uçuşlar İptal:D
Printable View
Volkan Patladı Uçuşlar İptal:D
adam resmen penaltı noktasını cukurlaştırtı bari kazmayı alsaydı kazmayla kazsaydı
penaltı verilmiş atamamişsın hal hakem diyorsun gol attıda golumü vermedi hakem galibiyete gölge düşürecekler yorumcular
Doğru kardeş ;kabadayı ve tehditkar bir başkan, bir sürü kasap ve ahlaksız futbolcu, bir de hakem adı altında sahaya çıkan ne olduğu belirsiz insanlar. Şampiyon olursanız da bu başkanınızın kabadayılığı sayesinde olacak.
Saygılar,
topcu değil dozer mübarek
işallah şampiyon bursa olur:mad2:
Arkadaşlar ben FB'liyim.İnanın Bursa'nın şampiyon olmasını çok çok istiyorum.Ama ikinci de FB olsun yaw:)
Kardeeeeş.Şampiyonlukta nelerin döndüğünü gayet iyi biliriz.Ve biz 15'den fazla şampiyonluk tatmışız.O bize yeter.Bir kere de Bursa olsun.Ben Fenerbahçelik değil Türk Müslümanlığı milliyetçiliği yaparım.
Türk ve Müslüman milliyetçiliğini bende yaparım ama ben fanatik FENERBAHÇE'liyim ve ne bursa nede başka takımın şampiyon olmasını istemem FENERBAHÇE olsun yeter ha siz diyeceksinizki ligin ne önemi kalacak Fransa liginde Lyon 7 sene üst üste şampiyon oldu herkezz ne güzel takımmış falan filan ligin ismi bile duyuluyor....