:45::45::45::45:
Printable View
şaka yaptım der geri gelir
suan ki acıklamalara gore deniz baykal donecek istifa etti yakında bir takım insanlar baskı yapacak geri dön diye oda dönecek oyun içinde oyun var
bencede olay sandığımızdan daha farklı.
baykal yapmsaı gerekeni yaptı tabikide istifa etmekle. ama olay farklı gibi..
valla benim izlediğim kadarı ile bi kaç sqniyelik bi şeydi adam belkide hiç harekete bile geçiremedi tabancayı sen çalışıyomuş dedin ama sanırım hiç çalışmamış zaten filmin sonunda kadın yatağı topluyo bay baykal kızıyo hadi çabuk ol dermiş gibi kadında ellerini sallıyo yatağı topluyoruz görmüyomusun böyle dağınık kalsında burda bişeyler yaşandığı(yaşanamadığı)anlaşılsın mı dermiş gibi neyse inşaALLAH vatan ve millet için hayırlı sonuçlara vesile olur selam ve dua ile
"dürüst" ve namuslu ...aile babası deniz baykal...hadi ergenekonun avukatlığını yapmasını...Alıntı:
sivil anayasaya karşı çıkmasını...
açılımlara karşı cengaver olmasını geçtik....vs.vs.
ama...
kaset hakkında da bir yalanlamada bulunmadı...
iki haftalık bir olay dedi...demek ki son iki haftada yemiş bu naneyi...
ismet inönüyü bilmem ama....namus konusunda zaafları olan birr liderin suç üstü yakalanması sonucu...sanki çok namusluymuş gibi...
gerçek namuslu hükümete iftira atması ve bu konuda baya cesaretli olması...gerçekten ilginçtir...
"yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış" atasözü...bu durum için söylenmiş olsa gerek....:8[1]::8[1]:
olaya inanmıyorum arkadaş. görüntüler bana çokta gercekci gelmedi.
uzman bilir kişi çıkıp bunu onaylamadıkça kimse bana inandıramaz. kim yaptı neden yaptı bilemem ama olay bence KOMPLO.....
.Alıntı:
Olay çok çirkin. Deniz Baykalın bulunduğu makamda sen de olsan karşı koyamazsın. Savunma yapamazsın. İstifa emekle ve kendisini savunmamakla kabullenmiş mi oldu? Baykalın hangi namussuzluğunu gördünde namus konusunda zaafları olan bir lider diye söz ediyorsun. Bir insanın düşüncesini beğenmezsin ama böyle basit suçlamalarla bir yere varılmaz.
hocam adam çıktı kendi ağzı ile dediki olay öyle seneler önce olmuş bişey değil 2 haftalık bi şey dedi daha ne söylenmesi lazım yapmayan kişi çıkar erkek gibi ben böyle bi şerefsizlik yapmadım bana bu iftirayı atan şerefsizlerden hem dünyada hem ahirette hesap soracağım der ama nerde adam 2 haftalık bi mevzu deyip tamamen kabullenmiş durumda erbakan hocanın tayyib erdoğanın abdullah gülün bülent arınçın bülent ecevitin tansu çillerin neden kaseti yok adam resmen ve alenen bu zinayı yapmış görüntülerdeki kesinlikle kendisi ha yatağın üstünde yorganın altında neler olmuş onları bilmiyoruz göstermemişler ama baykal ve nesrin baytokun zina yaptıkları apaçık ortada bu kadarda kör olmayalım lütfen selam ve dua ile
doğru diyosun da...Alıntı:
ve hatta ben baykalı iyi bir aile babası ve iyi bir dede bilirdim........
ama o bu kaseti yalanlamadı...iki haftalık bir mevzu dedi...namus konusunda zaafları var demem bundan...pirelenmem bundan...
heralde istifa edecekti...türk milletinin ve seçmenini tepkisini başka türlü nasıl dindirecekti...
gözleri gören ve kulakları işiten her chp seçmeni...tabi ki baykalı ayıplayacak...
bugün karısını aldatan...yarın türk halkını da aldatır....
yoksa dediğin gibi...tabiki farklı düşünürüm baykal'la....(ama sorun bu değil...)
ve ben baykalı görüşlerinden dolayı bu memlekete "yük" sayarım...her türlü olumlu icraatın önüne set olmasıyla bilirim...
şunu da diyeyim...asla ben baykalın böyle bir sonla bitirilmesini istemezdim...üzülmedim desem yalan olur...çünkü sandıkta bitirilmesi çok daha onurluca olurdu...diğer türk halkına ters düşen partiler ve liderleri gibi...(dyp...anap vs vs...)