-
Merhaba
Ben foruma yeni katıldım.
Atlanta HD BOX aldım.Almadan önce baya araştırdım forumlarda.Sonra İzmir bayisine gittim yerindede gördüm cihazı,inceledim aldım. Almadan önce forumlara üyeliğim yoktu.Birkaç yıldır meraktan arada bir bakıyordum.Cihazımı aldıktan sonra üye oldum. Arkadaşlar yazanlar yeni diyorya.Benim gibilerde var :).Cihazımdan son derece memnunum. Çok forum gezdim okudum.Herkes birşeylerden şikayetçi. Ama Atlanta gerçekten süper.Hem görüntü kalitesi hem server ile performansı hemde hızı.Memnun kalmayana şaşarım.Dreambox da aldık arkadaşlara. Zaten dreambox ve atlanta cihaz dışında gerisi hikaye diyordu aldığımız karşıyaka bayisi. Vu cihazı bilmiyorum tabi bilmediğim şey hakkında yorum yapmak istemem.Ben memnunum arkadaşlar Atlantayı tavsiye ederim.
-
Bir konuyu eklemek istiyorum
atlantadan başka cihaza paylaşım veremiyorsunuz şu an.Mesela benim gibi bir evde 2 cihaz kullanıyorsanız birini dreambox alacaksınız birini atlanta :) dreambox tan Atlantaya paylaşım vereceksiniz kusursuz yayın seyretmenin ***fine bakacaksınız. Yok şu arıza yok bu sorun. Herşey mükemmel.forumlara teşekür ediyorum .Üyeliksiz araştırdım beğendim.İyi firmayada denk geldim .Hayat güzel :))
elimden birşey gelirse burdan yardımcı olmaya çalışırım
-
atlanta hd box şu günlerde en çok tutulan cihazlardan biri oldu.uydu forumlarına bakarsak alan kişi sayısı gün geçtikçe artıyor gördüğüm kadarıyla.cccam stabil çalışmasının yani sorun çıkarmaması başlıca etkenlerden diye düşünüyorum...
-
hızın onemı yok gayet rahat seyredersın 1mps ile atlanta ıle daha rahat ızlersin sınyal gucunu ıyı ayarla sorunsuz ızlersin ATLANTA VAZGEÇEMEZSİNİZ
-
demek ki atlanta cihazları dreambox cihazlarından iyi...
-
Bu cihazbenim de gündemimde;şimdilik beklemedeyim.Emu desteği verildiği an gidip alacağım.Bazı dostlar için bu önemli olmayabilir,ama ben önemsiyorum.Hatta uydudan paylaşım yapması da fazladan bir güzellik.Seçenek çok,ama ayrıntılar da önemli.Atlanta yetkilileri bu istemleri dikkate alırlarsa hoş olur.Bildiklerini paylaşanlara içten teşekkürlerimle!...
-
cihaz kesinlikle çook iyi.Firma yazılım esteğini de uydu üzerinden veriyor.Dreambox gibi yanlış yazılım attın veya illa birilerine yazılım attıracaksın derdide yok.Fan dan kaynaklı tünerde ısınmada olmuyor.Üstelik görüntü kalitesi dreambox tan iyi.
next dobratex kullananlar varsa yada hiremco,baff türü cihazları.Kullanıcılar bilir donma kesilme gibi birsürü sorun yaşanıyor.Kimse aksini idda edemez.
-
ben dreambox kullandım.Sorunlar yaşadım muhattap bulamadım. Server almak istedim başka yerden cihazıma şifre bırakmışlar müdahalede edemedik.Ege bölge bayisi tavsiye etmiş arkadaşlar.Gittim fabrika ayarlarına döndüler yeniden yüklediler vesaire.HD ye geçelim dedik orda.Atlanta tavsiye ettiler. Dreambox sattığımız müşterilerle akraba oluyoruz git gellerle dediler.Ama atlanta verdiğimiz müşteri bize üstüne müşteri getiriyor dediler.2 saate yakın kaldım cihazı inceledim .Tabi dreambox 800 hd yide.İnternet üzerinden Türkiye ye satıyor adamlar.Gelen giden birsürü müşteriyide dinledikten sonra Atlanta aldım.Aldıktan sonra forumlarda inceledim doğrusu.Sonrasında üye oldum.Filimleri HD seyretmek başka bir ***if.Varsa imkanınız HD teknolojisine geçmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum
-
-
Çokta abartıldığı kadar da değil arkadaşlar. Ben de kullanıyorum yazılım hatalarında bir çok kişide makinada çakılmalar oluyor. Doğru düzgün bir yazılım çıkartıp ta adam gibi stabil çalıştıramadılar. Sorun yaşayanlar çoğunlukta. En büyük desteği veren makinanın sahibi de fabrikadan ayrıldı. Makinayı kötülemek için yazmıyorum ama aklınızın bir kenarında bulunsun.