Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
hani neden elini kolunu kıpırdatan yok nerde senin gkb ın siyaset yapıyodur muhakkak yada yahudi dostlarının birinin yanındadır
Printable View
hakaret yazımın neresinde söylermisin kimbilir belkide mason demek hakaretmi bence kesinlikle hakaret yok ama senin ve senin gibi düşünenlerin çok iii bildiğiniz bişey var tevekkeli chp nin destekçisi değilsiniz onlardan öğrenmişsiniz hemen tehdit sıkıştığın yerde laf yetiştiremediğin yerde saldır co pozisyonları
bu ülkenin vatandaşlarının oyları ile seçilmiş BAŞBAKANA CUMHURBAŞKANI na saldırmak hakaret etmek serbest ve mükafaatlı TSK mensubumudur yahudi dostumudur ortağımıdır nedir bilinmez kişiler hakkında zan bildir düşünceni söyle suç saldır cooo saldır coo yazımda birine hakaret olduğunu birisi isbat etsin bırakıyorum bu işleri ama herkes kendi yaptığı hakaretlerden dolayıda çıkacak forumda bütün hakaret yazılarını tek mesajda toplayacak ve insanlardan özür dileyecek varmısın
tamer sencede ilginç değilmi her gün şehit verme olayları ne hikmetse kürt açılımı diyerek herşeyi eline yüzüne bulaştıranlardan sonra dahada artmadımı acaba??????
nedemek herşeyi eline yüzüne bulaştırmak
hep söyamgeldi mi okuyor gelmedimi cevap bile yok son olaydan sonra davudoğlunun israiliden görüşme talebi isteyip neler görüştüğünü bilemediğimiz konuları sana haber vermişlerdir tamer kardeş ama halk israil dış işlerinden öğrendi bundan haberin olsun görüşmenin detaylarını senden alırız artık bu arada tayibbeyin kuşadısında neden israilliye calıştığı istanbulda da calata bortu niye başkalarına şans tanımadan yine aynı israilliye verdiği bize yetirilen gdu lu ürünleri neden okadar mücadeleden tepkiden sonra bile aynı israilliyi korumak için yiyeceklerin üzerine bunlar gdo lu ürünler ibaresinin yazılmamasını önlemsinin sebeplerini civanım delikanlı recep bey adına cevaplarsan sana teşekkürü bir borc bilir bizi aydınlatmandan dolayıda ayrıca teşekkür edeceğim ve durmak yok yola devamı ilke edineceğim deveyi dikenide unutmayacağım
ya bana kalkıp laf ebeliği yaparak beni çileden çıkartma jo co diye yazdığın sözleri aynen sana iade ediyorum kendini aklamak için de konuştuğun usluba dikkat et bir tane hakaret ettiğiğm cümle varmı diye atıp tutuyorsun şu forma üye olduğundan beri seninle aynı fikirde olmayan insanlara saldırıp hakaret ediyorsun aklını başına al adamın canını sıkma:mad2::mad2::mad2::mad2::devilprv::devilprv::devilprv:
taner 41 milleti germe dostum zaten millet yeterince gergin , burda fikirlerimizi paylaşalım sana dogru gelsede gelmesede saygılı olmalıyız birbirimize ,sen rahatca fikrini yazıyorsan baskasının yazdıgınada saygılı olmalısın, sen bıseyı sonuna kadar desdeklersen, baskasıda baska fıkrı destekler, lütfen saygılı olalım, burda hakaret yazılarını takıp etmıyoz ole bıseyede musamaha yok
dostlar konu 12 eylul çok kaymiş
12eylülün ürünleri 12 eylülü teşekkür edeceklerine kendilerinin önünü acanlara küfrediyor yargılamak istiyor darbelerden beslenenler darbe karşıtı ağlıyor recep bey kim için ÜLKÜCÜ pehlivanoğlu için sizinkiler neredeydi recep bey diyorum