arkadaşım sana kınama hakkını kim veriyor.ver evetini bak ***fine zamanı gelincede ben niye evet verdim diye sor kendi kendine
Printable View
neyse bu boyle surup gıder dunyanın hıcbır yesınde demokratık bır devlet darbe anayasası ıle yonetılmez yonetılemez.onun ıcın dedısen dunyamız ve gelısen ulkemız ıcın evet dıyelım
ısırgan gerçekten adı ve nichki gibi ısırganmış yöneticilere buradan teşekkür ederim ısırgan birilerini dalamadan budadılar kardeşim yazdığın mesaja bir bak ya tüm hayırcıları hangi katogoriye koymuşsun cevap yazmıyayım diyom duramıyorum onun içinmi pkk,lı hainleri haburda davul zurna ile kaşılanmasına izin verdiniz ayaklarına hakim savcı gönderdiniz benim dinime küfür eden bari müslüman olsa:nono::
İRANA DÖNMEMEK İÇİN HAYIR:rockon::rockon::rockon:
usta sen gul bizde 12 eylul 2010 gunu akşamı gulecez meraklanma..ama malum 12 eylulde darbe yapıp gulenler bu 12 eylulde ne yapacaklar merak içindeyim..Alıntı:
bişey daha eklemek istiyorum..aslında buna taraftar değilim ama sanki yazar burdaki başlığı görmuş ona cvp olsun diye bu yazıyı yazmış..Mustafa Karaalioğlunun yazısından bahsediyorum başlığı dikkat cekti ''Evet demek ne demek'' isteğen linkten bakabilir..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bu refarandum normal bir anayasa değişikliği olsa ve halkın yararına olsa tamam ama bu anayasa pkk anayasasıdır ve erdoğanın kendini aklama anayasasıdır. ül***i bölmenin önünü açmak ve hızlandırmak için yapılmış bir anayasadır. onun için HAYIR
pkk yol keserken ve tehdit savururken sende oradamıydın??? hem oradan nasıl sağ kurtuldun kardeşim yalan söylerken azıcık dürüst olun çok ucuz söylemlere giriyorsunuz battıkca batıyorsunuz çok yazıkAlıntı:
pkk,lı hainleri haburda davul zurna ile kaşılanmasına izin verdiniz ayaklarına hakim savcı gönderdiniz önce bunların hesabını verin ondan sonra çamur at izi kalsın politikası uygulayın:nono::
evet evet evet