12.01.A5 Ler İçin çalışmalar var CW li olan yazılımda 5 bytes lık bir artış söz konusu Yazılımı Cihaza attığımızda tek nokta kalma durumu var..!5 byteslık sorunu halleder halletmez sunacağız teşkrler..!
12.01.A5 Ler İçin çalışmalar var CW li olan yazılımda 5 bytes lık bir artış söz konusu Yazılımı Cihaza attığımızda tek nokta kalma durumu var..!5 byteslık sorunu halleder halletmez sunacağız teşkrler..!
Slm, tüm team deki ve forumdaki arkadaşlara hayırlı olsun. Eminim elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız üyeler için ve yardımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekür ederiz. Birde 12.03.A5 lerde USB siz olan mağdurlara bir güzellik yapsanız, eminim bir çok kişi bundan rahaysızdır, çok seviniriz.
Elimde şöyle bir yazılım var XSC-520ANV_HW12.03.A5_SW12.05.04b hornet için biliyorsunuzdur bunu denedim değişik kuplarla ve XtremeLoader210 olmadı acaba nasıl bir menü merak ettim. Bilgilendirirseniz sevinirim. tşkler.
Iyi çalışmalar hayırlı olsun.
herkese hayırlı olsun
Teşekkürler arkadaşlar. Sizler için elimizden geleni ve hatta daha fazlasını yapmaya çalışacağız. Bizi takip edin...
Hayırlı olsun...
Digi tv ile ilgili bir gelişme var mı acaba.
Selamlar, sevgiler..
Cihaza Reset attığın zaman zaten loader 2.1.0 olacaktır..!Alıntı:
joschantalya Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler bilgi için power yu
Teşekkürler..! @allways
eğer istersem yazılımdaki bütün noktaları değiştirebilirm ondan emin olabilirsin değiştiririm.Önceden defalarca yazılım verdim bundan sonra da veririm.Ama tabii ki biz mühendis değiliz elimizde o kadar rahat imkanlar bulunmayabilir.Bu hiçbirşey yapmayacağımız anlamına gelmez.:45:Alıntı:
allways Nickli Üyeden Alıntı
Eleştiri yaparken oymuş buymuş gibi kelimeler kullanmadan daha nazik kelimeler kullanırsan daha güzel olacağı kanısındayım..
akıl vermek gibi olmasın power yu, oyunu silince olmuyormu acabaAlıntı:
PowerVu Nickli Üyeden Alıntı