peki bu 11400cim den neden esirgiyorlar bu yazılımları 4225sky için de çıkacak mı
peki bu 11400cim den neden esirgiyorlar bu yazılımları 4225sky için de çıkacak mı
Yakında aciko 4225 sky yazılım çıkacaktır merak etmeyiniz..
Yazılımı test etmek bugun nasip oldu yazılımda sorun yoktur.hustler tv -hustler blue ve romanticayı hemen açıyor
öncelikle yazılım için teşekkürler bu yazılımda CRYPTOWORKS sisteminde yayın yapan hotbird ve telstar12 uydularındaki kanallar için bir çalışma olacak mı yoksa sirius uydusuyla yetinilecek mi... iyi çalışmalar
Bekleyelim Görelim:sunglasses2:Alıntı:
memor Nickli Üyeden Alıntı
ya arkadaşlar bu yazılımı sat 20300 cı ya nasıl atacagım
bot var yazılımda var ama atacak dosyayı bulamıyorum yoksa tf dosyasıylamı atıyorum yardım edermisiniz
Bu yazılım aciko menuludur.Belki bilmeyen arkadaşlarımız olabilir diye Goldmaster bölümündede açmayı uygun buldum..
Yazılımı yuklerken dikkat etmeniz noktalar
*Yazılımı atmadan önce boot atınız
*Yazılımdan sonra yine boot dosyası atınız(kısa suruyor zaten)
*Yazılımı attıktan sonra menu rengi mavi olacaktır.
*emu aktivasyon kodu menu 7777 tuşlarsanız altta yeşil ısık yanakcaktır.
*emuya menu 6382 master kodunun dısından modul arabirimi yerinde *** code(video link) Bölümündeden ulaşabilirsiniz..
arkadaşlar AC_4222CI_070706.zip hangi programla
boot_16Aug2004.zip hangi programla atacağım lütfen yardımcı olun
Goldmaster 11300 cı yazılım yükleme proğramı ile boot ve yazılımı yükleyiniz.Alıntı:
sempatico Nickli Üyeden Alıntı
Çihazına Goldmaster 11300 cı yükleme programı ile boot dosyasını cihazına yükleyiniz sonra cihazına açiko 4222 cı yazılımını yükleyiniz sonra yine boot dosyasını yükleyin.Çihazınızı fabrika ayarlarına döndürün.Alıntı:
senol_30 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım bu programı sitede bulamadım link verebilirmisiniz acaba