işte fark burda burdaki admınlerı siz hep tekolojik yönden bişilerde uzman olduunu sanıyorsunuz ama durum çok farklı.:wave:
Printable View
herkesin uzman oldugu bir alan var benimki farklı hatta teknolojiyle alakası yok ama gerçekten bu forumun kurululşundan bu yana buradayım sevgili serkanı kırmam mümkün değildi o zamandan bu zaman bu forumdayım ve dogrusun ben bir teknoloji düşmanıyım zaten amaçta bu forumda birşeyleri paylaşarak çözüme ulaştırmak
selametle
volkan ben cihaza yeni image attım fakat ayarlar tekrar değişmiş herşeyi yeniden girdim fakat bu sefer iletişim kurulumunda ıp yerini değiştiriyorum kaydet diyorum fakat ıp kaydetmiyor yine değişiyor sebep ne olabişir?
Alıntı:
DHCP işaretli ise onu kaldır sonra da ıp yaz daha sonra yeşil tuşa basıp kayıt et. sonrasında men uden cıkıp cihazın acılış kanalı uzerıne gel kumandadan kapama tuşuna basılı tut gelen menude en usttekı seceneği seçip ok le işlem tamam. olmazsa image ne onuda yaz bakalım.
tamam hallettim sağol:)
dreamboxa modemden swiç dağıtısıyla kablo uzatsam sağlıklı olurmu acaba
çok tşkler yardım için volkan ustam
ustacım ben bi araştırma yaptım ne kadar doğru bide sana sormak istedim veya tüm dreambox kullanıcılarına 1 kalite gri kasa daha iimiş böle bişey varmı ustam tşkler