10956 v 4123 bu frekansla aramayı dene
Printable View
10956 v 4123 bu frekansla aramayı dene
sinyal hiç yok şimdi
VallaSoner kardeş ustalar gereken her şeyi söylemiş. Benim tavsiyem aparatsız tek lnb ile gelecek ustaya Hellasatı ayar yaptır. eğer ince ayarla yine %30 sinyal alıyorsan Lnb ve kablo tesisatını kontrol et. Yada montajı yapan ustayı gönder ve işini ciddi yapan sağlam bir usta bul. Bu uyduyu bulunduğun yerden izleyememen imkansız... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Alıntı:
tek çözüm şu sanırım siyah lnbyi türksata takacaz beyaz ince lnbyide helllsat yapıp bantlıcaz başka çözüm yok sinyal oranı havanın kapalı olması sinyal oranı % 30 düşürecek kadar etkilemez sanırım, bu arada eleman ya çanağı aşağıya indirelim yada yeni bir çanak takayım dedi bende kabul etmedim artık nasıl bir esnaflık anlayışı sizlerin takdirini bırakıyorum
herşey ortada arkadaşım hadi başkalrıda aynı sinyali alsa tamam sorun yok ama o bölgedeki herkes şuan izliyo seninde izlemen gerekir..
Kolay gelsin..
kendim çıkabilsem yukarıya sorun yok çıkmada sorun yaşıyorum bildiğim kadarıyla türksattın yanına bantlayıp ince ayar cekcez ama şuu söyliyim basit işlemi uzatıp çanağı aşağıya indirmek yeni çanak takmak esnaflığa hiç yakışmıyor benim gözlemlediğim bu dükkanı sinek avlıyor bulduma ..... yer arıyorlar ayıp çok ayıp
mrb dün türksat kurılu çanakta hellasat taktırdım sadece 11052.00 V 30000 frekansından sinyal geliyor oda % 35-40 arası sizce bu sorunu nasıl halledebilirim bantlamayala yapmaya çalıştık sinyal bulamadık mecburen apartı taktık eleman çanağı yarısı sinyal aldığını söyledi şimdi ben ne yapacağım
[IMG][IMG] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/IMG][/IMG]