İyide devlet niye karışıyor vergisini almıyormu alıyor sınırlı sınırsız satarım onlara ne anlamadım. Vergimi ödüyommu ödüyom.
Printable View
iyi o zaman herkez gelir buraya ben vergi veriyorum istediğimi yaparım der.
Bu akla sığıyormu. Eğer öyle olsaydı idda ediyorum Telekom şu an en ucuz telefon tarifesını TTNET te en ucuz Internet paketini satardı.
Türkiyede herşeyi BTK belirliyor TELEKOM olsun TTNET olsun TURKCELL olsun VODAFONE-AVEA olsun paket fiyatlarını BTK ya bildiriyor BTK onaylarsa oluyor olmuyorsa limitler belirlenip tekrar düzenleme yapılıyor.
Yani fiyatların cıkmasıda inmesıde BTK nın elindedir.
Firmalara fiyat konusunda suç atmaya gerek yok.
Ayrıca yok 3 G çekmiyormuş yok santrale uzakmış. Ya bilmediğiniz iş size ne kadar basit geliyor. Kışın soğuktqa 80 mt direğe bir tırmanın yada menollerde çalışın. Küçük bir şekirde bile altyapıyı yenılemek sistem kurmak 5 seneyi alıyor öle hemen biz sistem aldık kuruyoruz diye bişi yok plan proje ihale faz çalışmaları survey montaj servise veriliş bunlar öle sizin bildiğiniz gibi basit değil.
Turkcell 3 G sistemi kuruyor bakıyor belli bir aşamadan sonra sorunlar ortaya cıkıyor bu sorunlar üzerinde çalışıyor fabrikadan testlerden geçenler ürünler sahada tam stabil çalışmıyorki bu bir cok sistemde hep böledir saha testlerınden sonra stabil olmaya başlar. size göre 1 yıl 2 yıl uzun zaman alabilir ama sistem testlerinde kısa bir zamandır.
bilmediğiniz için yaptığınız yorumlar inanınki hem komık hemde yaptığınız haksızlık.
telefonama mesaj geldi 1.1.2011 den itibaren 49.00 olan 54.90 olmuş birde 24 aylık tahaütlü olmasına rağmen zam yapıyolar biz ayrılmaya kalksak neler olur acaba
ayrılsak sözleşmede ufak ufak yazılarlan yazmışlar kalan süre kadar peşin alacaklar .
eee arkadaşlar türk telekom,galatasarayın yeni stadının sponsoru o kadar parayı nerden bulacak sanıyorsunuz tabi ki sizin bizim paramızla :)
En iyisi BİRİye geçin adamlar 8MB interneti hala 49 tl satıyor tahahüdsüz. ve 8MB adil kullanımı 25 gb çıkarmışlar kota aşımındada 512 kbs den 1024 kbs çıkarmışlar. Size önerim BİRİ ADSL ÖZGÜR BİRİ tarifesini alın. Hem 24 aylık sözleşme yok hemde zam yok. Benim Tahminim TTNET bu zamları MÜMKÜNLÜ Köyüne para döktüya o paraları çıkarmak için yaptı.
Aslinda herkesin kafasında TTNET var herkez telekoma gidiyor TTNET ten bağlatıyor. Biraz araştırma yapılsa daha iyi olur. Ben TTNET de kullandım Smile da ama BİRİ daha güzel geldi.
Size yaptıkları indirimin farkını + bide modem aldıysanız onun parasını tahsil ederler.
xxman;
bu gecişten sonra gelen ilk faturan nasıldı, kaç liraydı,
extra bi ücret yansıtıldımı? Birde 24 ay taahut yok demişsin ama sitesinde 24 ay taahut olmayan link varsa bi zahmet gönder bana..
smile veya biriye geçiyim bende..