3GSat7000hd 12.02.2012 W3 (7derece doğu) data yazılımı.
2.dosya(userdb) kanal listesidir.
Printable View
3GSat7000hd 12.02.2012 W3 (7derece doğu) data yazılımı.
2.dosya(userdb) kanal listesidir.
aRKADAŞLAR CİHAZA YAZILIMI NASIL ATACAĞIM BİLEN VARSA AÇIKLARSA SEVİNİRİM
slm arkadaşlar 3gsat yen yazılım nezaman gelecek haberi olan varmı
Arkadaşlar Yeni yazılım geldi denemek isteyenlere yazılımı ekliyorum sorumluluk yükleyene aittir. 3GSAT-7000 FULL HD 22.03.2012 YAZILIMI
Yazılımda yeni data uydusundan bahsediliyor ne derece doğru denemek gerekiyor ama ayarlı çanağım olmadığı için test edemedim w3 data test ok... Birde yeni eklemeler gizli menü var cihazda büyük ihtimal data seçimi yapmaya yarıyor ...
Menü--> Araçlar--> Service Setting--> Kumandadan 2470 tuşla--> Satallite Service bölümü geliyor data paylaşımı alabilmeniz için bu kısımın enable seçili olmasına dikkat edin yoksa data paylaşımı alamassınız. Bu kısımın içinde birde uydu seçimleri var eğer paylaşımı data w3 olarak alıyorsanız sat3 seçili olmasına dikkat ediniz. Diğer sat6 vs uydularda denemeler sonunda testler sonunda farklı data seçimleri olup olmadığını hep birlikte öğreneceğiz...
Yazılımda data
1-Eutelsat w3 7E
2-Yahsat 1A at 52.5°E
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bu uyduyu alan varsa lütfen paylaşalım Yahsat 1A at 52.5°E
Yeni programı indiremiyoruz bozuk veya silinmiş denilyor acil yeni program bekliyoruz dostum :(:(
dataalr calişmiyor kardeş boşa indirme şuan için
w6 datadan alıyor oda gidip geliyor 52 den alan varsa bu cihazla ilgili mesajları burdan paylaşaım ok
52 dereceden güzel gidiyor hd serileri x serileri x oldu....12169 27500