Eskişehirspor, Bülent Uygun ve Ümit Karan'ın sözleşmelerini askıya aldı. Mehmet Yıldız'ın sözleşmesi ise donduruldu.
Printable View
Eskişehirspor, Bülent Uygun ve Ümit Karan'ın sözleşmelerini askıya aldı. Mehmet Yıldız'ın sözleşmesi ise donduruldu.
Bir Fb li olarak gördügüm su burada ne kadar hakim varmis zaten seneler önce söyledim. Fenerbahceyi ligden atsinlar diger takimlarda temiz futbol oynasinlar. Demekki ligde 17 temiz takim var. Neyse sevinen sevinsin kararini veren versin ama unutmiyalim eger FB ligde olmasa bile Göreceksiniz su anda kendilerini temiz görenler neler söyliyeceklerdir. Kendisine saygisi olmiyanin baskasinada faydasi olmaz. O baskan o paralari cebinden harcamadi. Sadece kulubu belirli yerlere getirdi. Eger sike FB yaptiysa birde diger takimlara bakiniz.
Herkezi kendi fikriyle basbasa birakiyorum. Aslinda yeni oldugum bir yerde böyle yazilari yazmam ama Böyle birinin suclanmasi beni gercekten rahatsiz etti. Herkeze kolay gelsin.
demekki gerçek şikeci trabzon 9 puan farkı nasıl eritti bir araştırsınlar bakalım ..yaygaracı başkan önce kendi yaptıgı yanlışlara bakacak ..istedigi oldu çamura buladılar şampiyonlugu işte gerçek BÜYÜK FENER baş edemediler her yol mübah devam ..
acaba lig nasıl geçer merak ediyorum 17 maçın toplamını tek başına sahaya taraftarr toplayan FENER düşerse ..ki düşürsünler TÜRK futbolunun ne hale düşecegini kestirmek zor degil ...marka degeri imiş daha düne kadar transfer bile yapamıyanlar AZİZ YILDIRIM sayesinde aldıgı paralarla transfer yaptılar nankörlük yapmasınlar ..
stadını bile yapamıyan DEVLETCE hibelerle ayakta duranlar ne yapacak acaba
Alıntı:
aykut kocaman trabzonspor,un penaltıları irdelensin dedikten sonra ne hikmetse ikinci yarı trabzon spor hiç penaltı kullanmadı fenerbahce ise penaltı bahce oldu ateş olmayan yerden duman çıkmazmış :yell:
wetin biraz arastirma yap bir tutugun takim hakkinda penalti attimi atmadimi disarida yapilan faulu içeride gibi gosteren cuneyt çakiri bilmem hatirlarmisin baskaniniz ne demisti çikar penaltiyi iki sifir demisti)) biseyler yazar çizerken dikkatli olmana tavsiye ederim yalan yanlis yazma lutfen bak ekledim zahmet edip bakarsiniz
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
23. dakikada Dany'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonda kazandığı penaltı atışını Burak ile değerlendirerek öne geçmeyi başaran bordo-mavililer, daha sonra 10 kişi kalan rakibi karşısında Pawel Brozek ve yine Burak'ın kaydettiği gollerle soyunma odasına 3-0 gibi bir sonuçla önde gitmeyi başardı.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.