lütfen herkes sakin olsun bugün bayram. bırakalım artık iki günde olsa keyif yapalım demi. üzmekle bir yere varamayız birbirimzi. emeği geçen geçmeyen herkese eyvallah
Printable View
lütfen herkes sakin olsun bugün bayram. bırakalım artık iki günde olsa keyif yapalım demi. üzmekle bir yere varamayız birbirimzi. emeği geçen geçmeyen herkese eyvallah
haklısın arkadaşım
herkese iyi bayramlar...
yönetici arkadaşların stemlerine katılıyorum bizim milletimizi 40 yıl sırtında taşırsın senden iyi kimse yoktur ama yoruldum beş dakika in dersin kötü olursun ben yazılımdan anlamıyorum ve verilmesini bekliyorum herkeze stem yapacağına biliyorsan sen ver biz de kullanalım
tüm supersatforum üyelerinin bayramını kutluyorum
Alıntı:
flo77is Nickli Üyeden Alıntı
flo 77 kardeş senbaşka bir ülkedenmi yazıyorsun yoksa biz yanlışlıkla yanlış foruma mı girdik
hisar71: please translate your post.
"Urime Kurban Bajramin te gjitheve" means "Happy Kurban Bajram to All of You"
evet supersatforuma cogunlukla yabancılarda geliyor o myüzden yabancı arkadaşlarımızı bu forumu takip ediyorlar saolsunlar :)Alıntı:
hisar71 Nickli Üyeden Alıntı
Sorry for being "yabancy"
If I am not Welcome, so tell me
welcome flo77is:sunglasses2:Alıntı:
flo77is Nickli Üyeden Alıntı
D+ on astra or (and) hipasat ?
what firrware works AES auto and D+ on astra
Thank's for your help
the hispasat link's digital+ choose.not choose tps auto.be careful this information.Alıntı:
jeffenet Nickli Üyeden Alıntı
ustad ya bundan 15 gun once bisli conax menulu yazılımlar vardı ara ara bulamadım ne oldu o sayfa sunny 1030 sky cıhazım lınkını bulamadım
yaw ben bu milleti anlamıyorum o kadar emek veriliyor karşılığına bak????
illa ki polsatları seyretmek isityorsan kolayı var alırsın bir yasal abonelik seyredersin kimseden yazılım beklemek zorunda kalmazsın öyle forumda atıp tutmayla olmuyor.
USTALARIMIZI DESTEKLEMEK YERİNE KÖSTEKLEMEYELİM SAYGILAR EXALANS USTAMA
işte bu yaaa süpersiniz yahu arkadaşlar
hepinizin bayramını kutlarım..
dünya forumu arkadaşlar kaliteyi gören geliyor
polsat heclekdıyse yazılım varsa exselans polsat algolarını verinde bizlerde degerlendirelim ortada bir algo varsa açıklayın verin buraya bilgiyi paylaşın saklamayın lütfen gerçekten polsat nagra 2 algosu varsa elinde bekliyoruz
SELAM arkadaslar benım elımdekı cıgazım sıstem bılgılerı bunlar..
AT_1030DCIZ SKYZ
ınfo:10,05,20-D1C7
S/W:V02.00.07
H/W:V12.03.05
loader:V2.1.9 v3
C.A:2.2.3
bu yazılımda kanal kılıtlerıyle sıstem kılıtlerının sıfrelerı farklı.bırbırlerıne uymuyor.ve daha once sıfreledıgım kanalları seyredemıyorum.ne yapmam gerekıyor.sımdıden ustalara tesekkur ederım.
[QUOTE=selcuk]SELAM arkadaslar benım elımdekı cıgazım sıstem bılgılerı bunlar..
AT_1030DCIZ SKYZ
ınfo:10,05,20-D1C7
S/W:V02.00.07
H/W:V12.03.05
loader:V2.1.9 v3
C.A:2.2.3
bu yazılımda kanal kılıtlerıyle sıstem kılıtlerının sıfrelerı farklı.bırbırlerıne uymuyor.ve daha once sıfreledıgım kanalları seyredemıyorum.ne yapmam gerekıyor.sımdıden ustalara tesekkur ederım.[/QUOT
:clap2: menü +sistem ayarları uzerine gel ok bas cıkan şifre sogusuna sıra ile kırmızı+yeşil+sari+mavi bas bütün şifreler sıfır olur
kardes sıstem sıfresıne gırıyor ama sıstemde kanal kılıt bolumune gırdıgın zaman kanal kılıt bolumunde sıfreyı tekrar sordugunda sıstem sfresını sordugunda kı sıfreyı yazdıgımda kobul etmıyor. ılgın ıcın tsk.
formatlasam sıfrelerde degısırmı arkadasım.ne dersın
Cihazınıza format yani fabrika ayarına döndürürseniz.cihaz keyleri ilk yazılım atılmış hale gelir.cihazına son yazılımı yükledikden sonra keyleri resetleyin.sonra cihazın reset atın.yeniden kanal taraması yatırın.Alıntı:
selcuk Nickli Üyeden Alıntı
:computer: bak selçuk kardeş benim yazdıklarımı yap menü +sistem ayarları uzerine gel ok bas cıkan şifre sogusuna sıra ile kırmızı+yeşil+sari+mavi bas cihazın bütün şifreler sıfır (0000)olur özel kılıtte dahil sistem ayarlarındaki kanal kilidi emü aktifAlıntı:
selcuk Nickli Üyeden Alıntı
etmek için acık konumda olmalı
ben sadece cidden böyle bir şeyin olmadıgına inandım mach1 ustaya sordum msnden hayır diyor daha algolar puclık degil diyor bu ne anlama geliyor onun gibi biri yok diyorsa yoktur bence...
Exelans dostum genel bir veriye ulaşıp test etmekte misin yoksa daha bu veri mi bekleniyor?
Saygılar
iyi bayramlar.
algolar var fakat yeni atak yaptılar birde rsa keylerin yenisini bekliyom iyi bayramlarAlıntı:
irdetofun Nickli Üyeden Alıntı
yazılımı hazırlayıp vermek o kadar kolay mı kardeşim exelans hoca yavaş yavaş halledicek inşallah.biraz sabırlı olun..saygılar..:angry8:
Senin için sorun olmazsa fikir vermek amacıyla verileri pm veya mail aracılığıyla paylaşır mısın?Alıntı:
exalans Nickli Üyeden Alıntı
Saygılar.
There is no AES auto right know, but with these firmwares is working Digital+ both on Astra and Hispasat.
sağol kardeş
selam :bayramınızı kutlar iyi günler dilerim.bu yazılımlara emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.bazı arkadaşlar çok sabırsız,hiç bir zaman emeksiz yemek olmaz. sabır etmesini bilmek emeğe saygı göstermek gerek.sabır edin arkadaşlar.
Arkdaşlar emekğe saygı duyalım bende program üzerinde uğraşıyorum sırf bu yüzlerden dolayı progracılık olayını bitirdim iyikide bitirmişim ... olur hep kendime hep kendime insanoğluna veriyorsun cok iyisin sonra bir hata vaya uzun vade seni yerin dibine sokuyorlar... EMEĞE SAYGI DUYMAK LAZIM...
herkesin bayramını kutlarım iyi çalışmalar dilerim
exselans usta sen yazılım diye taşı versen güvenir yüklerim hepinizin bayramını kutlarım kayseriden selamlar
arkadaşlar yazılım yükleyemiyorum. daha önce yaptığım bir şeydi ancak şimdi olmuyor ,yazılım atmak için cihazı açtığımda loader 219 da kalıyor ilerlemiyor. sistamimde ss2 mevcut ondan olabilirmi ayrıca bilgisayarın çalışan programlarını sadece yazılım atarken nasıl kapatabilirim. ..config gibi birşey di komut ama onuda yapamadım
Exselans Ustaya GÜvenİyorum TeŞekÜrler
Her Hangİ Bİr GelİŞme Var Mi Polsatlar İÇİn
çalışmanızdan memnunum tşk başarılar dilerim bence bunca emeğe saygılı olmalı ellerinize sağlık ustalar siz uğraştıkca biz seviniyor ve güveniyoruz
TV VLAANDEREN DIGITAAL
Astra 12669 V
22000
codering: Mediaguard?? keys??
TPS OK TVCABO OK D+ OK BİSS OK MGM OK MEDİAPARK OK
Yazılım atmUP107 ile yüklenecektir
Normal boardlar ne zaman verilecek üstadım.Saygılar.
Dosyalar geldigi zaman hemen Supersatforuma eklenecektir.
Normal ve C Board için;
Yazılım yüklendikten sonra kanal kilitinin devreye girmesi için SARI-MAVİ-YEŞİL-MENÜ tuşlarına basarak, *** menüsüne girin ve SARI tuşa bastıktan sonra OK a basın. Cihazınızı arka anahtardan açıp kapattıkdan sonra, kanal kilitli seçenegi aktif hale geliyor ve menuden kanal kilitini açarak emu yu aktif hale getirebilirsiniz.
elerinize ve emeğinize sağlık
Arkadaşlar yeni renkli Kaon menülü yazılımlar. Kaon ksf 570 - Ksc 511
ve sunny 12.01.A5 boardlılar için. Yazılımları allways adına tnt depoya bıraktım.
********* adına yayınlanması benim tarafından ok dir.
Diğer hw ler için talep varsa hazırlayacağım. Yazılımlarda hispa full ok ve full biss mgm dahil. tps aes *** elle girilecek
Selamlar
Üstat ellerine sağlık..Alıntı:
allways Nickli Üyeden Alıntı
Acaba goldmasterlı olmayı düşündünmü???:):)
Bizim daha D+ yazılımları bile gelmedide..
Emeğine sağlık..
Hocam 12.c1.a5 borda varmı varsa iyi olurAlıntı:
Sunny kaon için hazırladıgınız çalışmanının benzerini sunny 1030 12.03.A5 lerede yaparsanız seviniriz Güzel kalın
12.03.A5 için hazırlarsan seviniriz hocam..
hocam renkli menünün bi resmini gösterirmisiniz hocam..
sevgili üstat 12 03 a5 renkli yazılımı bekliyoruz saygılarımla
ustalar yazılım verirken lütfen loaderlerini de yazsınlar. Biz hala loader 6,19 takılıyoruz kazaya kurban gitmek istemiyoruz
hani nerede yazılım falan yada benmi göremiyorum ????
:computer: üstad kaon 12.03.a5/12.co.a5 yanı htüm h/w lere verAlıntı:
gördügüm kadar cı ve co bortlar için verilmiş ben bulamadım saygılar
yazılım olmadıgından konu kapanmıştır
bu yazilimlar 7011d icin olurmu?Hangisi olacak?16 c0 kullaniyorum..
Yazılımlar için çok teşekkür ederim arkadaşım.
16.c0.A1 Çok güzel çalışıyor. Hispasatta donmalar ve takılmalar yok.
Kolay gelsin..
Hw'si uyduktan sonra hiç çekinmeden atabilirsin arkadaşım..Alıntı:
James Nickli Üyeden Alıntı
Yani 16.C0.A1 ise 7011 de olsa fark etmez.
Kolay gelsin...
slm arkadaşlar ora yazılımı ıp 4010DA acil lazım