elinize saglik cok güzel sayfanir var yapan arkadaslara tsk ederim :45:
Printable View
elinize saglik cok güzel sayfanir var yapan arkadaslara tsk ederim :45:
elinize kolunuza salik olsun tsk ederiz sayfaniz icin cok güzel olmus
elinize saglik cok güzel
Merhaba eski dostlar artık buradayım
Merhaba
Foruma yeni katıldım.
Vu duo m var
Bilgisayarla ilgiliyim Donanım
Emekli bankacıyım.
Herkese iyi forumlar dileği ile
Foruma yeni katıldım yumatu mini ful HD uydu alıcısı ile ilgili sorunları paylaşmak istiyorum.
saol arkadaş
Süpersat forum ailesine benide kabul ederseniz memnun olurum.herkese selamlar..
Uydu işi ile hobi olarak uğraşmaktayım.D-Smart'tan Hiremco Chipbox'a geçeli çok olmadı kafam rahat özgürce takılıyorum..İyi forumlar..
Arkadaşlar uzun bir süredir yoktum ama artık ayrılmak yok allahın izniyle. herkese selamlar.. :45:
Aleykum Selam tekrardan Hoşgeldin
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yoktum, yine birlikte oluruz inşallah, herkese selamlar gönderiyorum
Eski dostları görmek sevindirici hoşgeldiniz üstad
aleykum selam ustam
merhaba h.geldiniz tekrardan
merhaba arkadaslar
ben Belçikali
i am french speaking
saygilar
uydu : yumatu 3602a ve dreambox 800 hd SE+sharan
merhaba
Tekrar Hoşgeldin
Kanaryam1950 hoşgeldiniz! Forumun emektarları yine aramızda!..
Umut55 ustam,sizi de yine aramızda görmekten kıvanç duydum.Hac dönüşü izinizi kaybetmiştim. Her ikinizle de güzel paylaşımlar dileğimle!..:wave::wave::wave:
Merhabalar
selam arkadaşlar...Emeği geçen herkese teşekkürler.
merhabalar.bu forumda ve uydu alıcılarıa acemiyim.inşallah ustatlar beni görmezde gelmez.çook işimizolaca.şimdiden herkeze kolay gelsin
herkese iyi forumlar
Hoşgeldiniz
merh.serkan kardeş.bir- iki satır bizede yazarsanız yazılım konusuna sevinirim.ıptv.konusuna yani.üç gündür hala bekliyorum biri bana detaylı anlatsın. tabi ki bilginiz varsa.teşekürler.:rtfm:
Forumdaki kidemli ve benim gibi yeni amator uyeler varsa selamlar. Ucretli platformlara surekli odeme yapmak zorunda kalmaktan vazgecip daha iyi cozumler aramaya baslamanin zamani gelmisti. Bu forum oldukca aktif gorunuyor. Sorularima yanit bulabilecegimi umuyorum.. Simdiden tum uyelere tesekkurler.
Merhabalar biraz geç oldu ama :D konuyu yeni fark ettim neyse olsun bende yeni sayılırım zaten :) şaka bir yana da gerçekten çok harika çok kaliteli bir forum sitesi diğer siteler gibi kaderine terk edilmiş bir site değil diğer sitelerin aksine bu sitede düzgün, aklı başında, yardım sever ve olgun insanlar tanıştığınız da ise her türlü sorununuza cevap bulabileceksiniz bu sitede çünkü bu site ne yaptığını bilen ve hiçbir zaman yozlaşmayan kişiler tarafından yönetilmektedir. Beni de aranıza kabul ettiğiniz için hepinize Çok Teşekkür Ediyorum ve bu sitede olmaktan gurur duyuyorum
foruma yeni üye oldum çok faydalı bir forum :459956:
ne zamandır zevkle takip ettiğim ve çok şey öğrendiğim bu forumda, bütün bu dönem zarfında hiç mesaj yazmamış olduğumu bir dosya indirmek istediğimde gelen uyarıdan anlayıp utanç içinde bu mesajı yazdım.
mrb hoş geldınız bugun en mutlu gun
bende foruma katilali 2 ay oldu ama 2 ay zarfinda sagolsun ustalardan cok sey ögrendim, nedeyse bakabildigim bir kac kanal varken su an tum kanallari izleyebiliyorum,
butun ustatlara tesekkuru borc bilirim, yeni katilan arkadaslar sizde hosgeldiniz eminimki bu forumdan cok guzel bilgiler edineceksiniz ve gunluk ziyaret edeceksiniz,
saygilarimla Adnan
Siteye omur boyu yillar diler saygilar:ty:
slm hepinize iyi ramazanlar
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara…
merhaba iyi forumlar...
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER:clap2::
Hoş geldin sevgili Taş,güzel paylaşım dileklerimle!..:wave:
:mad2:
ne güzel program indirmek:clap2::
Herkese selamlar.Yeni üye oldum, işime yarar birçok paylaşım var burada.Bu kadar bol paylaşım için teşekkürler.:wave:
hoşbulduk
Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum ve burada kayboldum:(2-3 gündür tv izleyemiyorum receiverım goldmaster sat66000fta ne yapmalıyım acaba?
eyvallaaaaaaaaaaaah
yumatu mini usb kanal rarı indiremiyorum
jhbjbjhb
Merhaba medialink blac Panther receıver güncellemesi yapamıyoruz ve yeni tp nr.vermek istediğimizde sadece 4rakam alıyor 5.almıyor :(
bune ya ordan orya:present:
:):):)
dwdqw