bilemiyorum ama uymayabilir...
Printable View
KAONTEAM TR FARKIYLA SİZLERLE OLUYOR BAYRAM ŞEKERİ
NEXT 23 EKİM TPS ABSAT AUTO BTM GİBİ AUTO KESİNTİSİZ OK YAZILIMLARI..!!
YAZILIMLARI Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İLE YÜKLEYELİM....
kanal kilidi aktıf edenmeyenler
SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açın sarı tuş ile keyleri load default yapın sonra exitten çıkın.menu sistem kurmaya girin.kanal kilitli konuma gelin ,sag tarafa geçin.kilitlide iken cihazı arka anahtardan kapatıp açın.kanal kilidi acık konuma gelecektir.......
TPS AUTO OK
ABSAT AUTO OK
SRG AUTO
BİSS FULL OK
SLOTV ok
JETİX ok
E!EUROPA ok
BABYTV Türkçe ok
SİRİUS OK
ASTRA ORF PAKETİ
BABY TV OK
TELSTAR
FİX CW OK VARDIR
D+ OK ELLE KEYLERİ GİRİN YETERLİ..
N 004101 00 7513d2fb5e2859f7
N 004101 01 6fd17715cac6d725
N 004101 10 7513d2fb5e2859f7
N 004101 11 6fd17715cac6d725
12.c1.a5 de bekleriz mümkünse. teşekkürler kolay gelsin.
@snopy en güzel bayram hediyesi senden yıne ellerine sağlık
12 C1 A5 Eklendİ
Teşekkurler snopy
TÜm Serİ Eklendİ
Snopy usta ellerine sağlık, teşekkür edriz. Yüklerken fail hata diyor. Acaba loaderim 2.1.9 v3 bundan olabilirmi, 2.1.9 v4 ü mü yüklemek gerekir. Cevabınızı bekliyor ve bayramınızı kutluyorum.
memedim cevabına teşekkür edrim. 2.1.9 v4 ü bulabileceğim bir link verebilirmisiniz. Bayramını kutluyorum.
Memedim. Kurukafayı indirdim. Cihaz kablosunu taktım ve arkadan anahtarı kapattım. 2.1.9.v4 dosyasını açtım, anahtarı açtım fakat yükleme olmuyor, fail yazıyor. Nerde hata yapıyorum acaba? Bana yardımcı olursan sevinirim.
Next YE 2005 DCIz
info 10.05.21
S/W V02.00.07
H/W V12.01.A5
Loder V.2.1.9 v3
C.a. 2.2.5 Cihaz bilgileri bunlardır.
Teşekkürler
work perfect thank's:clap2: :45:
Memedim, kurukafayı yüklemek istiyorum fakat fail hata veriyor. Ne yapmalıyım?
Next Ye 2005 DCIZ
İnfo 10.05.21 - CFCB
S/W V02.00.07
H/W V12.01.A5
Loader V.2.1.9 v3
C.A. 2.2.5
yazilim icin tesekkurler..
teşekkürler snopy başarıların devamını dilerim
Sayın hocalar, sorunumu 4-5 gündür foruma yazıyorum fakat gerekli cevabı alamıyorum. Acaba yanlış bölümleremi yazdım bilmiyorum. Sorun şu:
Cihazıma sayın isa yüksel hocanın verdiği 23.10 yazılımı atmak istedim ,fail hata verdi. Sonra forumdaki bir arkadaşın uyarısı ile loaderim 2.1.9 v4 yapmak istedim. Cihaz yine kabul etmedi. Eski yazılım yükledikten sonra loader i 2.1.9 v4 ü yüklemeyi denedim. Eski yazılımı kabul etmedi. Sorun nerededir? Siz değerli hocaların yardımını bekliyorum.
Next YE 2005 DCIZ
İnfo 10.05.21 - CFCB
S/W V02.00.07
H/W V12.01.A5
Loader V.2.1.9 v3
C.A 2.2.5 Cihaz bilgilerim bunlardır. Saygılar.
TPS ABSAT İÇİN EDİTLİ YAZILIMLAR (menuler fcw + biss lidir)
ÖN BİLGİLER:
Yazılımlar btmler gibi kesintisiz çalışmaktadır.
*** değişimini hissetmezsiniz bile : bu sebep ile *** değişiminde aç kapa kanal değiştirme gibi sıkıntılara girmenize gerek yoktur......
YÜKLEME TALİMATLARI:dosyasını indirip yükleyiniz...
Farklı model ve marka yazılım varsa yazılımları yüklemeden önce kurukafa yüklemeniz gerekebilir:
Yazılımlar KUP230 veya KUP 300XP-TR Engineer mode de yüklenecektir.
Bilgisayarınızda KUP230 veya KUP 300XP-TR yok ise
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. DIKKAT : KANAL KİLİDİNİ KONTROL EDİYORUZ VE AÇIYORUZ
NOT: İÇİNDEKİ TALİMATI okuyun....
FIXED CW *** MENÜSÜ SİLİNMESİN DİYE BISS SİSTEMİNE MÜDAHELE ETMEDİM BİLGİNİZE! ORİJİNAL HALİ İLE VERİYORUM.HAYIRLI OLSUN
Tesekkür arkadas
Teşekkürler mege kolay gelsin
teşekkürler
"FIXED CW *** MENÜSÜ SİLİNMESİN DİYE BISS SİSTEMİNE MÜDAHELE ETMEDİM "
bunun anlamı nedir? benim cihazda (next2005dci 12.c1.a5) bazen tps *** kanalı açtığımda şifre girerken devreye ekran yeşil oluyor ve cihaz kaptıp açıyor kendini.
ardından şifre menüsüne giriyorum. aa!! o da ne şifre menüsü bomboş!
hadi baştan softcam yükle falan sinir bozucu bir durum yani.
kolay gelsin hepimize...
NEXT_2005 SERİ D+ OK-TPS Ok -BELGESEL OK(02.11.2006)
Yazilimlari Kup 230 İle YÜkleyİn...
BELGESEL OK
D+(TEKILA)OK
CANAL 18 OK
CANAL + OK
TPS AUTO OK
ABSAT AUTO OK
SRG AUTO
SPİCE PREVETİ OK
MEDİAPARK OK
MEDİATECH OK
BİSS FULL OK
SLOTV ok
CW OK
FİXED CW OK
not::kanal kilidi aktıf etmek için
yazılımları yüklmeden önce BL2.19 V 4 kuru kafayı yukleyın
SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açın sarı tuş ile keyleri
load default yapın sonra exitten çıkın.
menu sistem kurmaya girin.
kanal kilitli konuma gelin ,sag tarafa geçin.kilitlide iken cihazı arka
anahtardan kapatıp açın.
kanal kilidi acık konuma gelecektir
üstat ellerine saglık saygılarımla
sağol arkadaş deneyeçeğim iyi çalışmalar
ise yaramadi hic birini acmiyor cw yok fixed cw yok? default yaptim olmadi
bunlar eski arkadaşım
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fixed CW menülü TPS Auto Yazılımlar
TPS AUTO
SRG SSR AUTO
FİXED CW OK(Freex'ler + ***wiev'ler yada MCT Paketleri aktif keyleri çıktığında güncel KKE+ *** ile çalışmaya hazır)
Yazilimlari Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İle Yüklenecektir !
ÖNEMLİ:
Kanal kilidi aktif etmek için yazılımları yüklemeden önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile yükleyin ardında yazılımı yükledikten sonra SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açın sarı tuş ile keylerin tablolarını teker teker kumandadan sağ tuş la devam edip load default yapın sonra exit'ten çıkın.Menü sistem kurmaya girin.Kanal kilitli konuma gelin,sağ tarafa geçin kilitlide kalmış ise açık konumuna getirip menüden çıkın.Eğer bunları yaptınız ve hala kanal kilidini aktif(açık) yapamıyorsanız keyleri load default yaptıktan sonra cihazı arka anahtardan kapatıp açın kanal kilidi acık konuma kesin gelecektir.
NOT: İSTEYEN BİSS ŞİFRELİ YAYINLAR VE D+ İÇİN SN;İSA YÜKSEL'İN VERDİĞİ GÜNCEL SOFTCAMKEY VE KKE+ DOSYASINI YAZILIMDAN SONRA CİHAZINA YÜKLEYEBİLİRLER.
Yazılımlar için Teşekkürler.
teşekkürler @mege
selam cihaz 1030 menü kilit 0000 kabul etmiyor ögrenebilirmiyim 219 kurukafamı yuklucez
@caykasigi35 eğer yazılı kabul ettiyse cihazınız 219.v4 yüklemenize gerek yoktur.Sadece menü-sistem kurmaya girin şifre soracaktır sizde sırasıyla "kırmızı+yeşil+sarı+mavi" renkteki tuşlara basın cihazınızın şifresi 0000 olarak düzelecektir.
Eline bilgine sağlık mege
Teşekkurler mege bu cihazın menusude guzel kanal degişiminde sinyal cubugu cıksa aslında çok iyi olur..
7600 sky cihazım var cihaz açılıp kapanıyor orijinal btm yazılımı attım oldu fakat emulu yazılımda aynı sorun devam ediyor
Next YE-2005(C) Serileri 8 Kasım (BTM) Orijinal yazılımları
atmUP 113 İLE YÜKLENECEKTİR
Tps ve ABSAT auto
selam arkadaslar bende next 2005 dcı var ve freee-x freeex-2 xdram ***_wiev_paket lerini izleye bilirmyimm lütfen söylermisinizz
tşk.ler @mege...
NEXT.2005 SERİ D+ OK-TPS Ok -BELGESEL OK(10.11.2006)
Yazilimlari Kup 230 İle YÜkleyİn...
BELGESEL OK
D+(TEKILA)OK
CANAL 18 OK
CANAL + OK
TPS AUTO OK
ABSAT AUTO OK
SRG AUTO
SPİCE PREVETİ OK
MEDİAPARK OK
MEDİATECH OK
BİSS FULL OK
SLOTV ok
CW OK
FİXED CW OK
YAZILIMLARDA RADYO ARKA FON DEĞİŞİKTİR
not::kanal kilidi aktıf etmek için
yazılımları yüklmeden önce BL2.19 V 4 kuru kafayı yukleyın
SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açın sarı tuş ile keyleri
load default yapın sonra exitten çıkın.
menu sistem kurmaya girin.
kanal kilitli konuma gelin ,sag tarafa geçin.kilitlide iken cihazı arka
anahtardan kapatıp açın. kanal kilidi acık konuma gelecektir
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
teşekkürler memedim ellerine sağlık, wievler açıkmı bunda
Memedim eline bilgine sağlık, teşekkür ederiz
eline saglik dostum
arkadaşım 9030 cı cihazı hangi ciha<z yazılımıyla değiştireilirim bunun yazılım geç geliyor ben 25000 serisi yazılımını atıyorum tps ok diyor ama bende açmıyor tşk
yazımları yüklemeden önce BL2.19 V 4 kuru kafayı yukleyın demişsin nerden buluruz ustam bunu
Elİne Saglik Kardesİm GÜzel Olmus......
tesekkurler.
Son yazılımı yükledikten sonra hotbird uydusunu tarattıgımda sinyal almıyor.Uydudada sorun yok neden olabilir acaba?
Neyse sorunu hallettim:) tesekkurler
slm herkeze dosttlarım benim cihazz next ye 2005 dcı acılması gerektiğinde sarı nokta işareti cıkıyorr ve öylece kalıyorr evde bilgisyar var devamlı yazılım atıyorumm ama düzgün acaba yardım edermisiniz ne yapmam gerekirr orjinal yazılım mı atmam gerekir lütfen yardımmm
evet dediğiniz gibi bir yazılım atıp deneyin....