arkadaşlar son yazılımdan sonra biss bölümünde 27 adet *** ver 3-4 tanesini biliyorum diğerleri hangi kanallar için acaba bilen varmı?
arkadaşlar son yazılımdan sonra biss bölümünde 27 adet *** ver 3-4 tanesini biliyorum diğerleri hangi kanallar için acaba bilen varmı?
bu ntv isi ne oldu ya hala ses yokmu
yazılımları hazırlayan memgi geçen tüm arkadaşlar emeklerine sağlık
14 Kasim 2006 Ya Aİt Tps Auto Yazilimlari Geldİ Bİrİncİ Mesajdan Alabİlİrsİnİz.. Sevgİlİ Emreye Sonsuz TeŞekkurler
evet sonsuz teşekkürlerimizle. Sağol emre hocam.........:45:
sayın serkan yılmaz kolay gelsin sonsuz saygılar
Yine harikasınız arkadaşlar. Bizleri çok mutlu ettiniz. Allahta sizleri mutlu etsin. Başka ne deyim. O ileri geri konuşanlarında dilleri çekilmiştir herhalde. Sağolun.
Saygılar.
Bencede yazılımdaki NTV sorunu şifreye ne zaman girerse saati saatine bildirelim arkadaşlar oda düzelcektir..Bu konuda yazın şifreye girdigi zaman saati saatine ok
Alıntı:
NTV sorunu için ilk şifreli yayın ne zaman ise arkadaşlar bana haber verin. O gün uydu sinyalini PC ye kayıt edip Koreye göndermemiz gerekiyor. Yoksa ilk sıraya şifreyi girip izlemeniz gerekecek. Ben hiç denk gelemiyorum NTV nin şifreli olduğu ana
gm. 11400 cım cihazına bu yazılım atarsak *** view xxx kanalı açılırmı
serkan arkadaşım şimdi yazılımı attım 4225 ultra sky yazılımını fakat *** view kanalını açmadı keyleri ve emuyu aktif ettiğim halde ne önerirsiniz bilginizi bekliyorum.
bu eskiden full x kanalın yerine gelen kanal *** wiev xxx kanalı
cihaz : gm. 11400 cım
yazılım bilgileri: ac4225 ultra sky
hardware versiyonu: v1.00 rd2-2841
software versiyonu: v1.00
son yükleme: nov 14 2006
birde şunu öğrenmek istiyorum aciko yazılımın üstüne gm. yazılımını atttığımızda cihaz kabul edermi
Buradaki sky modul yazılımını yukleyiniz.Modül yazılımınız baya eskimiş. 11400RD2. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Alıntı:
Sayet modul yuklerken hata veriyorsa Goldmaster original emusuz yazılımı yukledikten sonra modul guncelleyiniz.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bunları yapın XXX Kanalı acılacaktır..
serkan yılmaz arkadaşım yardımından dolayı çok teşekkür ederim.
gm. emu yazılımını atabilirmiyiz
düzeldi serkan kardeşim çok teşekkür ederim ilginize iyi akşamlar dilegiyle, saygılar, iyi çalışmalar diliyorum.
My best Emre. allah klevyene zeval vermesin...:00000001:
slm serkan abi abi bu yazılımlar 11300 fta 11300 cı 11400 sky olurmu....
arkadaşım fta serisi hariç diğer serilere yükleyebilirsin.
(!!!!!!!!!!! amatör ruhla çalışan bir kaç mod arkadaş sayesinde bunlar ne bu firmalardan ücret alıyorlar nede kullanıcılardan burdan emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler !!!!!!!!!!!!!!!!)bu yazıda dediğm gibi eline sağlık bukadar insanı maduriyetten kurtarıyorsun başarın daim olsun
yazılımlar için emeği geçen herkese teşekkürler
eyvallah teşekkürler.
Herkese teşekkürler. Elleriniz dert görmesin
Herşey çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.Bu gençler sayesinde g.m cihazlarımız ayağa kalktı.
11400CIM a hangisi yüklenir
Serkancığım yazılımlar için çok teşekkür ederim ellerine sağlık çalışmaların için başarılar diliyorum.
tesekkurler supersatforum herzaman bır numara
cryptoworsde cartoon netwrk desteklenmıyormu ve neden keylerı gizli
elinizie saglık süpersiniz
teşekkürler elinize sağlık
tum crypto keylerını gizli olmasını bahsetmıştım cartoon networku diğer cihazlarAlıntı:
crypto uzerınden izliyor birde asıl emeği gecen bu forum basklarıda yaralanıyor mumkunse menuye bu formun adını ekleyın derım emeğin kaynagını herkez bılsın
Arkadaşlar sanırım unutulmuş SRG ve Multikanalları açılmıyor. Bunun için viacces bölümündeki 009400 satırlarının hepsini silip yeni bir satır açarak şunu yazın.
009400= 0D= BF- 25- 2F- 53- 80- 8B- 1B- 41(viacces bölümü SRG için)
230100= 01= B0- DD- 70- 9B- 55- 4A- 03- 3C(Nagra bölümü Multikanal için)
Kolay gelsin, iyi seyirler.
Saygılar.
NOT: GM bölümünede yazdım ki arkadaşlar rahatlıkla yararlansınlar diye.
eyvallah kardeş teşekkür ederim
bu kez diğermarkalar gibi aynı gun çıkar inşallah tps
multı kanallar hangısı
buyuk canak gerekli en az 150lik
Yazılıma emeği geçenleri kutluyorum.
Teşekkürler.
arkadaşlar golmaster 80300 v ye yazılım bulamıyorum.
acaba bunlara aciko yazılım yüklenirmi yüklenirse hangisi yüklenir. güncel yazılım olsunda hangi marka olursa olasun.Şimdiden teşşekkürler...
Serkan arkadaş bu cihazı listede bulamadım. daha öncede bakmıştım ve bulamamıştım. Çihaz eski olduğu için mi bulamıyorum.
yazılımda ve bu yazılımın oluşumundaki tüm arkdaşların emeklerine sağlık bilsiyle yardımçı olan arkadaşlara çok tşk şahsım adına kolay gelsin
birde ben şunu belirteyim ben goldmaster kullanıcıyım inanın uzun zamandır yazılım çıkmıyor düşünün firma yetkilerii veya artık mühendisleri çıkarmıyo ama gerçektten serkan arkadaşımız ve diger yazılım konusunda yardım eden herkese tekrar tşk
Şu ana dek öncelikle sitemizde emeği geçen tüm yetkili yada üyelere tesekur ederim.
Bir önerim olucak kendi sitemizdede bunu yapıyoruz. Emre nin verdiği programlar ilk postta ancak su ana dek 8 sayfa oldu en yeni mesaj ilk sayfada olarak takip ediyorum ki olası uyarılar arada kaybolmasın diye fakat güncellemeler yapıldığında ve güncellemeleri sizin tarafından mesajla bildirilmesine rağmen bazen bu uyarı mesajının üstüne bir kaç mesaj geldiğinde fark edememe gibi bir durum söz konusu artı yeni üyelere karmasık gelmesi dez avantajımız.
teklifim programın olduğu mesajın her iki durumdada iğnelerek en uste kalmasını sağlamanız.
Böylelikle sayfaları geriye taramadan kurtulmuş olucağız yada benim kendi sitemizde (uydu ile alakası yoktur) tesekur mesajlarını periyodik silmeyle çözüme sayfa kargasına çözüm buluyoruz.
Takdir etmek isteyen arkadaşlar ise teşekur et butonu marifetiyle o mesajın altına tıklamaları yeterli oluyor.
Sadece bir önerim Serkan Bey dikkatte alıcagınızı umuyorum.
Post karmaşasından kurtuluruz eğer dersenizki bu yoğunlukta uğraşama imkan yok ben tüm gün onlineım ilgilenebilirim.
Saygılarımla
yarın olmasından korkuyorum 3-4 gun gene gıdıcekmı tps neden bu kadar gec cıkıyor polsat zamanında nagra1ın son zamanlarıda bı atakta ılk yazılım çıkan tum marka ve modeller arasın 4222 olmuştu