Teşekkürler emeğinize sağlık.
Printable View
Teşekkürler emeğinize sağlık.
bende xshare varmı verebilirmisin:459956:
Slm.lar calismalarinizda basarilar diliyorum. Redline ts1000 hd uydu alicim var yardimci olabilir misiniz? Tesekkurler
selcukkaragoz bunu beğendi
:emoji1:
Neden bu kadar karisik yapmak zorundalar ki?
tskler arkadasim
S.A KOLAY GELSİN KARDEŞİM.BEN BU REDLİNE'İN TS 4000 MODELİNİ KULLANIYORUM VE İP TV NİN SÜRESİ BİTTİ SENDEN RİCAM BANA KOD VEREBİLİRMİSİN TEŞEKKÜRLER.
selam arkadaşlar 1 yıllık hediye youcam serverım vardı suresi doldu 10 gun oldu ucretsiz bunu nasıl aktif edebilirim yardımcı olacak varmı
cihazım ts 180 plus hd 3 ay ip 1 yıl youcam server hediye vardı bunu 2 yıla ücretsiz cıkarabildiğimizi sölediler bilgisi olan varmı yardımcı olurmu
deneyelim bir tesekkürler
redline ts 180 plus cihazım var son sürüm yüklü bu konu nereye yazacağız acaba.
redline ts180 plus var kodları doğru yazdıysam aktif olmuyor.
verildiği tarihi kontrol ettinizmi 2 sene geçmiş ondan atif olmaz
03-03-2015, 19:36 #1 (permalink)
dertlikral36
Katılım Tarihi: 03-03-15
Mekan: 61 Trabzon
Üye No: 174857
Uydu Alıcısı: Redline
Tuttuğu Takım: Besiktas
Aldığı Beğeni: 34
Beğendikleri: 2
teşekkürler
Redline ts 180 hd plus aldım. Bu cihazda en stabil çalışan yazılım hangisidir. Bazı yazılımların yuotube ve wifi bağlantı sorunu oldiğunu okudum.
İyi günler rica etsem bende share kod alabilirmiyim? İptv sürem de bitti redline ts 5000 cı plus
ts2500 hd için bir kod varmı İptv sürem de bitti teşekürler
Selam.Redline TS 2500 HD uydu alıcımın youcam bölümünü aktif ettiğim halde kanallar açılmıyor,süresi dolmadı aldığım yere telefon açtım.yeni yazılımı at dedi onuda yaptık(TS2500_V1.8.62)Yine aynı.
İyi günler Redline Ts 5000 CI Plus uydu alıcımın iptv süresi bitti rica etsem kod alabilir miyim
teşekkür ederim
ilgi ve emek için teşekkürler. ts 2500 hd sevinirim
tsk ler
Redline goldenbox kullaniyorum aktif edemedim tesekurler
redline ts 3000 serisi içinde geçelimidir acaba.
teşekkürler
Ts 40 super youcam Mayıs 2017 tarihinde son buldu uzatma kodu verebilirmisiniz?
ustam m220plus yazılım v0098 xtream nasıl aktivleştırecem saygılar
girdim kodu geçersizdir.
sebep
teşekkürler
tesekkürler
redline ts4000plus kullanıyorum codların süreleri bitti.Youcam ve redshare cod nasıl bulabilirim.
mrb kardeşim ts 3000 hc nasıl girecehiz kodu yardımcı olurmuzunuz
tşk şimdiden
TEŞEKKÜRLER
Teslime ts 140 mega kullanıyorum. Güncel versiyonun v02.79 1 yıllık redcam süren doldu. Ücretsiz nasıl uzatabilirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
ts 2500 serisi icinde gecerlimi tesekkürler.
ts 2500 serisi benimkisi aktif olmadi yardimci olursaniz sevinirim
kardeş nasıl yüklüyecez
slm usta verdin kodlari girdim ama hic bir sey olmadi,yardim edermisin cihaz redline ts4000 hd plus yazilim version v20.89
tesekkürler
ts 140 süper hd icin cardless activation kodu
güncel *** listesinide indir yükle cihaza cardless süren bitmemişse açılacaktır.
Güncel listeyi nerden indirebilrim.online guncellesem olrmu
Teşekkürler
paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz
hala geçerli mi bu? Birde redshare kodu tam olarak ne işe yarıyor? rich tv vs var bende ama bu redshare de 1 yıllık üyelik görünüyor tam olarak nerede kullanılıyor anlamadım
redline m220
redline ts4000plus kullanıyorum codların süreleri bitti.Youcam ve redshare cod nasıl bulabilirim
erdi_erdi redline cihaz fiyatına kod satıyor servis 1 yıl youcam ve rediptv için 200 tl istedi uğraşma git yeni cihaz al mesela dreamstar
ey vallaah
redline ts 2500 nasıl yükleyeceğim
Süper.
selamüaleyküm usdam kolay gelsin bendede redline ts4000 hd pulus var cok ugrasdım olmuyor simdiden sagolasın ellerinize saglik usdalar
usdam aktif olmadı makinam redline ts4000 hd pulus yardimların cok sagolasın usdam
redline ts 4000 hd pulusa girdim kotları baglaniyor diyor bir türlü baglanmiyor