arkadaşlar...hotbird uydusuna arjantin ve kolombiya televizyonları gelsin yakışır mavişehirli olarak derim...saygılarımı sunarım...:)
Printable View
arkadaşlar...hotbird uydusuna arjantin ve kolombiya televizyonları gelsin yakışır mavişehirli olarak derim...saygılarımı sunarım...:)
Ben şahsen Hodbird deki Polonya
Kanallarını hiç beğenmiyorum
Yeni farklı kanallar gelseydi çok iyi olurdu
arkadaşlar...hotbird uydusundan yayın yapan polonya şifreli paketinin yayın akışını beğenirim...:sunglasses2:
arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar sizlere yeni kanalla bayram müjdesi benden hotbird uydusunda cihanızın kanal listenize şöyle bir dikkatli bakın yeni yetişkin kanalı görecekmisiniz eğerki bulamazsanız bayramdan sonra gerekli bilgiyi vericem.
bildiğiniz freeshare cccam varmı hotbird asra 19.2 çözse yeter:49857458:
arkadaşlar next minix hd brother cihazı almayı düşünüyorum bu cihazla tüplü tvde hd yayınları izleyebilirmiyim hd kalitesinde izleyemem biliyorum da sd olarak izleyebilirmiyim
O TV'nin formatı neyse o kalitede izlersin
Sorun olmaz
arkadaşlar herkese slmlar, demiştim bayramdan sonra yeni kanalı açıklıyacam diye söylüyorum şimdi hotbird uydusunda yetişkin kanalı dorceltvhd yayındadır.frekansı DVB S2 10930 H 30000 2/3 8PSK
biliyorum benim haberim olalı 15 gün oldu bende dedim ya belki bilmeyenler olur diye sağol cayna bilgilendirdiğin için bu arada sanada hayırlı bayramlar varolasın eyvallah
arkadaşlar herkese slmlar, iyi pazarlar sizlere bir sorum olacak son günlerde ab sat kanallarının bazıları sharingle açılmamakta örnek v9 bein sportlar dahil sizlerde de öylemi
merhaba arkadaşlar Redline TS 5000 HD CI Plus uydu alcım var card sharing bende de olur mu youcam serverim bitince kendisi açılırmı kanalların saygılar
zaten cihazında youcam serveri olduğuna göre mantıkan sharing çalışıyor, yani ccam bittiğinde uygun bir bütçene göre server alırsın gel keyfim gel ondan sonra cihazın güzel güle güle kullan. birde listede çözdüğü kanalların yeşil olmasıda ayrı bir güzellik keşke normal serverdede çözmüş olduğu kanallar bizdede yeşil renk olsa iyi olurdu.
arkadaşlar...hotbird uydusuna panama ve bolivya televizyonları eklensin isterim...:)
İstemesine ben de isterim.Kolay bir yol.Ama her iki ülkenin coğrafi konumlarını düşününce olmazlığını da görürüm.Olsa olsa sadece IP Tv mümkün olur.Bu da ayrı bir yatırım ve donanım gerektirir.Yani dostum kolay gibi görünmüyor...:wave::wave:
arkadaşlar...hotbird uydusu yıllar önce revaçtaydı fakat rakip astra uydusu şimdi revaçtadır çanak antenimizi çevirmek gerekir süpersat forum...:warn:
iyi hafta sonları arkadaşlar herkese kucak dolusu sevgiler bende biliyorum mavi şehirli ayarlamaya eğriniyorum yoksa çoktan ayarlar bakar beğenmezsem geri dönerdim hotbird uydusuna ama bir türlü vazgeçimiyorum hotbirdden türkçe kanalları,spor, dahası ikinci çanağa yerim olsa hemen ayarlardım Astra uydusuna ama yok ne yapalım hotbirdi bile çok hassas ayar yaptım uydu konumunda yüksek binalar ağaçlar zorluyor uyducu çağırmıştım önceleri bana absat çekmez yeriniz uygun değil demişti bende merak ettim şu işe bir de ben el atıyım dedim ve halasını yaptım şimdi cayır cayır tüm kanalları izliyorum.
süpersatforum arkadaşlarımının kurban bayramını kutlar,Allah nice bayramlar görmeyi nasip eder inşallah arkadaşlar sizlere bir sorum var mtv live hd hotbirdde yayındamı paylaşımda yok sizde nasıl aynımı
iyi bayramlar çakır arkadaşım. MTV LIVE HD kanalı eski frekansı 11075 v 27500 frekansında açık.Alıntı:
Yeni bir frekansda da yayına başladı 11432 v 27500 burada 2 mtv live hd kanalı var nagra olan açılmıyor.diğeri conax üzerinden açık.bu kanal supersat serverda açık seyrediliyor rahatça.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
cayna senden Allah razı olsun sende olmasan yandık mtv bende eski frekansda sinyali gitti bende diyordum acaba ayardanmı diye senin sayende yeni frekansta aynı dediğin gibi açık ilgin alakan için sonsuz teşekkürler tekrardan iyi bayramlar cayna arkadaşım. cayna bilgin olsun nagra olan benim serverde açık yani ikiside haberin olsun.
arkadaşlar herkese slmlar dvb-s2 12692H 27500 3/4 8 psk hotbird uydusu frekansına CSTAR ve C8 kanalı eklenmiş şifreli paylaşımla izleniyor.
arkadaşlar...uydu antenimizi astra üzerine çevirtirerek hotbirde veda ettik...şifreli yayınları almanların ve ispanyolların paketleri çözülebiliniyor zira bayağı kaliteliymiş beğendim...malesef astradaki hollandalıların,avusturyalıların ve fıransızların şifreli paketleri bizim cihazdaki server üzerinden çözülemiyor...:warn:
la une hd italyan frekans 10930 30000 2/3 8psk dir.
arkadaşlar...hotbird uydusunda italyan kanalları pek fazlaymış...:emoji4:
Hotbird uydusundaki japon kanalı olan jstv1 paylaşımla izleniyor,şuan maç var
arkadaşlar...hotbird uydusuna isveç şifreli yayın paketi gelsin isterim...:emoji4:
eyvallah cayna teşekkürler
şu an hotbirdde yunan meclis kanalı türk filmi yayınlıyor adını çıkaramadım kanalın adı boyah arada türkçe dublaj geçiyor
arkadaşlar...güncel şekilde hotbird üzerinden yayın yapan şifreli cinsellik temalı kanal sayısı şimdilik kaçtır?...paylaşım üzerinden hepsi açıkmı?...:emoji1:
mavi şehirli merhaba 15tane hard ,3tanesi soft toplamda 18 adet vardır hepside serverle full açıktır.
arkadaşlar...hotbird uydusundan paylaşımla açık şifreli kanallar hakkında açtığım topiğe yazdığınız mesajlar için hepinize teşekkür ederim...:emoji1:
arkadaşlar...hotbirde elveda deyip astraya geçiş yaptık almanya,ispanya,avusturya ve hollanda şifreli paketleri paylaşımla açık...fransa paketi paylaşıma kapalı...süpersat aboneleri bilgilerinize sunarım...:emoji1:
mavi şehirlı merhaba benim zaten başından beri söylediğim söz vazgeçilemeyen uydu hotbird 13 uydusudur. yani aşina olan anlar diyorum ayrıldıktan sonra çoook arar hotbird uydusunu uyduların babası ne ararsan var.
arkadaşlar...hotbird ve astra uydusundaki şifreli paketler card sharinge yeni yılda önlem alıp yayınların korsan izlenişine tamamen son verebilirler tahmin ederim dünya üzerinde 4 - 5 yıl sonra kart paylaşımı tarihe karışabilir...:warn:
sky italy platformda yayın yapan kanal8 SD ,focusSD ,GialloSD yayınını hala serverle açık bilginize frekansı:DVB-S 11880 27500 V 3/4 Hotbird uydusunda
arkadaşlar...fezadaki uydulardan kanal sayısı açısından lider pozisyonda yetişkin yayını yapan hotbird sanırım tahminim doğru olabilir...:emoji1:
Yumatu IQ plus cihazla sharing ile izlenebilen kanal varmı
arkadaşlar...uyducudan öğrendiğim bilgiye göre dünya çapında şifreli paketler yayınlarının illegal şekilde kart paylaşımıyla seyredilmesini engelleyebilmek için yavaş yavaş sistem değişip kart+alıcı eşleşmesini hayata geçiriyorlarmış...hotbird vesayire gibi diğer uydulardaki şifreli paketleri cardsharing yöntemiyle izlemek benim tahminim en geç 2020 yılında tamamen sonlanabilir...süpersat forumu aboneleri bilgilerinize sunarım...:warn:
arkadaşlar herkese merhabalar sizlere bir sorum var hotbirt uydusu absattan kaç kanal izleniyor serverle
Arkadaşlar...hotbird uydusundaki şifreli paketlerin içinden kart paylaşım yöntemiyle bildiğim kadarıyla artık sadece polonya ülkesinin iki farklı paketi izlenebiliyo zannederim italya...isviçre...Yunanistan...Fransa...paketleri cardsharing üzerinden artık şifreleri çözülemiyo sanırım illegal yayına engel olmak için sistem değişikliği yapmışlar zannederim...biz zaten ikibuçuk yıl önce astra uydusu üzerine çanak antenimizi çevirterek geçiş yapmıştık şuan canal+digital paketi hariç sky germany ve movistar paketleri dahil şifreli avrupa paketlerini cardsharing yöntemiyle cccam server sayesinde izleriz...:warn: