Arkadaşlar smart menüsündeki ssiptv uygulamasını kullanan varmı? kullanan arkadaşlar anakart modelinide belirtebilir mi?
Printable View
Arkadaşlar smart menüsündeki ssiptv uygulamasını kullanan varmı? kullanan arkadaşlar anakart modelinide belirtebilir mi?
teşekkürler
Bugün fırsat bulup denedim, turknet adsl kullanıyorum ve 11-12Mbps arası hız aliyorum.Alıntı:
TV modeme kablosuz (modem diğer odada) olarak bağlı, TV ağ ayarlarından hız testi yapınca 8-9Mbps gösteriyor ve bu IPTV için yeterli bence. Ssiptv uygulamasını marketten yükleyip denedim, gayet kullanışlı ve başarılı.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vestel 100 mb anakartta varmı ssiptv uygulaması @bozoğlu hocam
Smart menüden vewd Store'dan (opera market eski adıyla) ssiptv uygulaması varsa indirmeniz gerekiyor. Sonrasında IPTV m3u dosyası yükleyip deneyebilirsiniz.
abi eline saglık çok güzel anlatım
hocam bu program pc de sürekli donuyor neden?
Teşekkürler emeğinize sağlık.
Tesekkurler
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
thanks
Faydalı paylaşımlar var,teşekkürler
teşekkürler deneyeceğim
bende de mb100 var netflix denemek istiyorum. birde güncel kanal listesi nereden bulabilirim?
SwProfile.BIN_Patcher.rar dosyasının ilişkilendiği site artık çalışmıyor sanki. indiremedim patcher exesini. sahip olan kimse varsa paylaşabilir mi?
merhaba vestel 55ca9550 mb100 kullanıyorum.
yukardaki işlembu tv içinde geçerlimidir.
teşekkürler
Merhabalar arkadaşlar.
Nette gezinirken burayı gördüm ve çok sevindim en azından yalnız değilmişim :)
Bende de 55UA9400 serisi tv var.
Az önce Vestel yetkili servis geldi ve ilk aradığımda belirtmeme rağmen Netflix ve tivibu izleyemediğimi belirttim onlarda cihazın garantili olduğunu servisi yollayıp güncelleyerek çözebileceklerini söylediler.
Az önce servis geldi ve bu eski seri kartlı cihaz.
Bunda Netflix izleyemezsiniz dediler ve gittiler.
Yazılımı bile kontrol etmediler açıkçası.
Bu tv de sizin paylaştığınız işlemleri yaparak Netflix izleyebilir miyim?
Garantiyi etkiler mi bu durum?
Merhabalar ben 49ud9400 ve 49ud9300 serisinden almayı düşünüyorum bu iki model arasında kararsız kaldım nette bazı olumlu bazısıda olumsuz yorumlar okudum kafam iyice karıştı 9100 serisinde görüntü biraz soluk gbi geldi bana acaba 9300 ve 9400 lerde görüntü nasıl solukmu yoksa çok daha canlı mı duruyor 9300 le 9400 arasındaki fark nedir artıları eksileri nelerdir bu seri ve modellerden kullanan ve bilgisi olan arkadaşlardan ustalarımdan yardımcı olmalarını bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler
netflix 1 aylık deneme süresini kart bilgisi girmeden kullanabilen var mı acaba?
bilgiler için tşkler
teşekkürler
İNŞALLAH BECEREBILIRZ
TEŞEKKÜRLER
cok teşekkür ederim netflix için
merhaba
Çok teşekkürler faydalı bir içerik olmuş
olumlu bir konu olmuş teşekkürler
55CA9550 vestel 4k tv aldım, içinde ne netflix nede tivibu go uygulaması var yazılım yükledim usbden fakat netflix veya tivibu açılmadı açılmadı. Acaba başka ne yapmam lazım?
Mb100 ve Mb120 anakartlarda tvbu tarafından son yapılan güncellemesini dolayı tvbu uygulaması çalışmıyor. Netflix içince 1. Sayfadaki adımları uygulayın.Alıntı:
Teşekkürler
paylaşım için teşekkürler. Şimdi deneyeceğim.
emeğinize sağlık teşekkür ederim
teşekkürler
teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar doğru yeremi yazıyorum bilemedim bana 65ua9650 profil lazım bu ürünü kullanan biri kendi profilini yükleyebilirmi acaba profil yedeğimi kaybettim teknik sıkıntılar yaşıyorum tv de
teşekkür ederim
[QUOTE=A.Bozoğlu;888723]Merhaba 48ua9300 modeli, orjinal profile dosyası lazımsa ve profile dosyasını bulamıyorsanız eğer full yazılım bulmanız lazım cihaz serine ile asağıdaki forumdan Ado kullanıcısından full yazılım isteyin.
Model uyuşmuyor sanırım Hocam full yazılım temin ettim ama yükleme aşamasında ışık hızlı yanıp sönmediği için yükleme gerçekleşmiyor bu sebepten dolayı sizden 65ua9650 ise tv niz profile dosyası rica ettim. Dtssorraund özelliği gitti ve Vewd uygulaması gitti bunun yanında bir kaç teknik sıkıntı mevcut profile dosyası arayışım bu sebepten. Bu model forum da birinde mevcutsa eğer PAYLAŞIM yapabilirse sevinirim.
teşekkürler